Támogasd a Down szindrómás gyerekeket!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A Down Egyesület idén tavasszal rajzpályázatot hirdetett down-szindrómás gyerekeknek, Mutasd meg, mekkora a szíved címmel. A kedves rajzok pólóra és vászontáskára is felkerültek, megvásárlásával pedig a Down Egyesület támogatható.
Ne pazarold az idődet arra a kérdésre, hogy miért nem jobb hely ez a világ. Inkább azt kérdezd: "Mit tehetnék azért, hogy jobb legyen?" Erre találsz választ.
(Leo Buscaglia)
 
Mi most megmutatunk egy lehetőséget is.
 
Mutasd meg, mekkora a szíved! Rajzpályázat Down-szindrómás gyerekeknek
Egy idei rajzpályázat keretében a Down-szindomás gyerekek már megmutatták mekkora a szívük. Most rajtunk a sor, hogy megmutassuk a mienk mekkora.
 
2013. tavaszán a Down Egyesület egy médiaügynökség segítségével rajzpályázatot hirdetett down-szindrómás gyerekeknek. A rajzokat egy nagyon hálás témában várták, aminek a fő témája a Mutasd meg, mekkora a szíved volt. A rengeteg gyönyörű és kedves alkotás közül a legjobbak jutalomban részesültek, azonban senki sem szerette volna, ha ezek a bájos rajzok nem maradnak fenn az utókor számára.
 
Ennek okán segítségül hívtak egy neves hazai kreatív ügynökséget, hogy a sok kis rajzból egységes mintákat hozzanak létre. A minták elkészültek, most rajtunk a sor, hogy segítsünk nekik.Támogasd a Down szindrómás gyerekeket!
 
Támogasd a Down Egyesületet póló és vászontáska vásárlásával! 
A minták megvásárolhatóak színes pólók és vászontáska formájában. A befolyt összeg 100%-a Down Egyesület célját támogatja, a sérült emberek társadalmi elfogadottságának növelését és olyan korai fejlesztő központok megnyitását, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a Down-gyermekek egészséges társaikhoz hasonló életet tudjanak élni.
 
Légy te is a büszke póló, vagy táska tulajdonosok egyike, megmutatva, hogy neked is hatalmas a szíved! 
A pólókat megtekinteni és megvásárolni itt tudjátok: www.popshop.hu/bighug
 
 
Fotó: popshop.hu
Forrás: http://downegyesulet.hu/
 
 

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2013.11.19