Főoldal > Cikkek > Hírek, érdekességek > Támogatás! 3 millió forintot kaphatnak vállalkozás indítására a 35 év alatti fiatalok - Szülők Lapja

Támogatás! 3 millió forintot kaphatnak vállalkozás indítására a 35 év alatti fiatalok


Hatalmas az érdeklődés a „Segítünk indítani” elnevezésű programra, mely 18-35 év közötti fiatalokat segíti, akik most szeretnék elindítani életük első vállalkozását. A program keretén belül a sikeres pályázók 3 millió Forint vissza nem térítendő támogatást kapnak. A jelentkezési határidő április 30-ig tart, de a most jelentkezők a nagy érdeklődés miatt egyelőre tartaléklistára kerülnek.

Szerző: Szülők Lapja
2014-03-24
Forrás: Szülők lapja
Share on Tumblr
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Csak közép-magyarországi fiatalok jelentkezését várják
A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány mikrovállalkozást indítani kívánó fiatalok jelentkezését várja, akik:
- Közép-Magyarországi Régióban lakcímkártyával, igazolt állandó lakcímmel rendelkeznek
- a bejelentett címen életvitelszerűen tartózkodnak
- más vállalkozásban többségi tulajdonnal nem rendelkeznek
- 18-35 év közöttiek
- szükséges önerővel és
- eltökéltséggel, megvalósítható elképzeléssel, kitartással rendelkeznek.
 
Hogyan lehet támogatáshoz jutni?
A pályázat két ütemből áll. Az pályázhat a program II. pillérében az általa létrehozott vállalkozás felmerülő költségeinek támogatására, aki az I. pillér több hónapot felölelő szakmai munkájában sikeresen részt vett. Tanúsítvánnyal rendelkezik képzési szakasz lezárásaként, valamint végleges üzleti terve elfogadásra került.
 
Mit kell tenni ahhoz, hogy a 3 millió forint támogatási összegre pályázhasson valaki?
A www.mva.hu/segitunkinditani oldalon>> a program iránt érdeklődők a jelentkezés online felületén regisztrációval indítják el elektronikus adataik feltöltését. A jelentkezés véglegesítése mentéssel zárul. 
A jelentkezőknek a pályázat I. pilléréhez kapcsolódóan részt kell vennie orientációs műhelymunkán, szakmai képzéseken, előadásokon, üzleti terv megalkotását elősegítő tanácsadásokon. El kell készíteni a vállalkozás üzleti tervét. A vállalkozást hivatalosan be kell jegyezni, valamint be kell nyújtania pályázatát a II. pillérben.

Az alapítvány múlt heti közleménye szerint, az érdeklődés rendkívül nagy, a regisztráltak száma már elérte az 1500-at. A szervezők ezért a március 18-a utáni jelentkezőket egyelőre tartaléklistára teszik. Visszalépés vagy jogosulatlan jelentkezés esetén a tartaléklistán szereplőket veszik figyelembe.
 
Röviden a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítványról
Az 1990-ben alapított Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány közhasznú alapítvány és független szervezet. Az Alapítvány olyan szolgáltató szervezet, amelynek fő feladata a hazai kis- és középvállalkozások fejlődésének előmozdítása. A szolgáltatások köre kiterjed mind az induló mikro vállalkozások, mind a gazdasági és piaci megerősödésre képes kis- és középvállalkozások segítésére.
 
Fotó: Freedigitalphotos.net
Forrás: http://www.mva.hu/
 
 
 
 

Címkék: állás, munka, kismama, vállalkozás, segítünk indítani, vállalkozásfejlesztés, támogatás

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*
hirdetés

Babát szeretnétek?

Babát szeretnétek?
Ovuláció kalkulátorunkkal könnyen kiszámolhatjátok, hogy mikor van rá a legnagyobb esélyetek! Tovább a kalkulátorra >>

 
vonal

[x] hirdetés

OLVASD EL EZT IS!

Szétszakadok! Anya-feleség-dolgozó nő szerep egyszerre

Magunk túlhajszolása és a görcsös megfelelni akarás sehova sem vezet. Sokan mártíranyaként képtelenek összehangolni a munkát és a családot. De mit lehet tenni kiégés ellen? Szakértőnk néhány könnyen megfogadható tanácsa arról, hogy hogyan lehetsz egyszerre kiegyensúlyozott dolgozó nő, jó feleség és boldog édesanya.

tovább a cikkre
Változás: Már a GYED mellett dolgozó kismamák gyermekei is járhatnak bölcsődébe

Minden gyeden és gyesen lévő szülő beadhatja bölcsődébe gyermekét ha újra munkába áll, és a gyermek már elmúlt egyéves - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális és családügyért felelős államtitkársága kedden az MTI-vel.

tovább a cikkre
GYED extra - Felmondási védelem a Gyed mellett dolgozó szülőknek

A munkáltatók érdekeltek abban, hogy kisgyermekes anyákat foglalkoztassanak. De vajon a gyed mellett dolgozó kismamákra is vonatkozik a felmondási korlátozás?

tovább a cikkre
Kismamák visszatérése a munkába gyes után

A gyesen, gyeden lévő kismamák felének van csak olyan munkahelye, ahová vissza tud térni. Vajon mi ennek az oka? Milyen szempontok alapján veszik vissza a kismamákat a munkába?

tovább a cikkre
A kismamák munkavállalása az Új Munkatörvénykönyve alapján

A kismama minden idejét leköti a baba adta boldogság, azonban ahogyan telik az idő, akaratlanul is eszébe jut, vajon a munkahelye visszavárja? Már amikor bejelentette a terhesség tényét, akkor sem örült igazán a munkáltató. Mi történik a fizetés nélküli szabadság elteltét követően? Esetleg már most érdemes lenne azt megszakítani?

tovább a cikkre
A munkaviszony megszüntetése a terhesség, illetve Gyes ideje alatt

Összeállításunkban bemutatjuk azokat az eseteket, amikor a kismamák védettséget élveznek és azokat a szituációkat is, amikor sajnos nem védi őket még az áldott állapot sem.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

hirdetés

[x] hirdetés

Legnépszerűbb

Videók

Recept ajánlatunk

Húsos rizs

Húsos rizs

Egytálételek >>
8 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: 30 g rizs 50 g darált csirkemell 15 ml olaj petrezselyemzöld pici só

Recept:

A rizst forrásban lévő sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A darált csirkemellet az olajon megpároljuk, sózzuk, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet. Mikor megpuhult, összekeverjük a megfőtt rizzsel.DIETETIKUS VÉLEMÉNYE
tovább a teljes recepthez...


Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

Pocakosnapló

Pocakosnapló

2 800 Ft.-

Megnézem

Legfrissebb szakértői válasz

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Jogviták megoldásai - Bírósági perek kiváltása (családjog-betegjog-ingatlan és kártérítések vitái)

tovább a szakértőhöz >>

Igazságügyi mediátor felkérése egyszerű szabályok mentén!

Nagyön örülök, hogy a párkapcsolata válságában legalább személyem kiválasztásában egyet tudnak érteni! Ez jó hír Önöknek!

Bejelentkezésre a névjegyemen látható telefonon 06-305-992-842 van mód napközben!


Reálmediátor tevékenység (RM) a Felek közötti vita bírósági per kiváltásával történő megoldása! Sokezer ügyféltalálkozó nyomán dolgoztuk ki.Eredménye a válások körüli egyezségek.

Nem szívesen írok árakat, de a tájékoztatás és kérdése fontos nekem!


Mediáció esetében óvakodni érdemes az alacsony munkadíjtól a hírdetésekben - mert az bizonytalanságról, rutintalanságról, részképzettségről árulkodik.


Egy válás mediációja, a bírósági vagyonmegosztás kiváltása munkaigényes és felkészültséget igénylő igazságügyi mediátori feladat!


Tudom pontosabbra gondolt ezért jelzem, hogy egy reálmediátori találkozó és feldolgozó alkalom általában 75.000Ft-90.000Ft közé esik.
Időben ez 3-4 órát jelent a szükséges írásos nyilatkozatokkal, külön rövid kaukusz ülésekkel.


Vesse össze a vagyonmegosztási perek akár több millió forintos több évre terjedő költségével a láthatja a bírósági per kiváltása reálmediátorral olcsóbb, időtakarékosabb!

Ezt olvastad már? [x]
Gyermekprogramok

Gyereknap és pünkösdi hosszú hétvége 2020: 141 kinti és benti program, amit imádni fog a gyerek!

vissza vissza