Az utcán szült a kismama, örömmel hagyta, hogy videózzák

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Szokatlan szülés szemtanúi lehettek egy forgalmas angliai bevásárló utca járókelői. Egy várandós kismama kiállított fel hirtelen az utca forgatagában: „Jön a baba!”. Az édesanyát az egyre nagyobbra gyűlt tömeg ujjongással biztatta, végül az utcán szült a kiérkezett mentősök segítségével. Baba-mama jól vannak. Képek és videó a szülésről itt. Egy járókelőkkel teli bevásárló utcában hozta világra a lányát egy kismama kedd délután az angliai Birminghamben, az összegyűlt tömeg megtapsolta és pénzdobálással ünnepelte az újszülött világrajövetelét.

Már kint volt a baba feje, ezért az utcán kellett megszülnie
Az eset a gyalogosoknak fenntartott New Streeten történt, ahol az egyik üzlet tulajdonosa szerint, egy jól láthatóan várandós fiatal lány kiabálni kezdett: "Jön a baba!". A kismama már erősen vajúdott, látszott rajta a fájdalom - tudósított a BBC.
Egy orvos, aki éppen arra haladt, segített a kismamának, amíg a mentősök kiérkeztek. A tömeg pedig egyre gyűlt körülöttük, amikor hirtelen mindenhonnan biztonsági őrök érkeztek. Az egyik szemtanú elmondása szerint több százra gyűlt össze a tömeg. A biztonságiak lepedőket emeltek a kismama köré, míg az a mentősök segítségével megszületett a kislány. Az anyuka egyáltalán nem bánta, hogy a tömeg bíztatja, és hagyta magát videózni.

Az utcán szült a kismama, örömmel hagyta, hogy videózzák

Hirtelen mindenhonnan biztonsági őrök érkeztek, akik takarókból rögtönöztek szülőszobát

Az utcán szült a kismama, örömmel hagyta, hogy videózzák

Egy véletlenül arra járó orvos segített a szülésnél

A kismama 100 000 Ft körüli összeget "kalapolt" össze
Mindenki pénzt kezdett dobálni az anyának, aki integetett, és buzdította a "nézőket", hogy nyugodtan videózzanak. A jelen lévők elő is kapták a telefonjaikat, hogy megörökítsék a szokatlan eseményt. A tömeg tapsviharban tört ki, ahogy a baba megérkezett.
A mentősök, akik a szülésnél segédkeztek, majd a városi kórházba szállították a kisbabát és édesanyját, elmondták: mindketten jól vannak.


Az esetről videóösszeállítás is készült




Fotó: YouTube
Forrás: mti/BBC

<

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2014.07.16