Terhességi csíkjai miatt szóltak be a tinik az ötgyermekes anyukának a strandon

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Az ötgyermekes kanadai 33 éves édesanya gondolt egyet, és gyermekei társaságában kifeküdt bikiniben a strandra, mire 3 unatkozó tini gúnyos megjegyzésekkel alázta porrá a szülés nyomait a testén viselő fiatal nőt. A vérig sértett anyuka hazáig sírt, majd elkeseredettségében a Facebook-on írta ki magából szégyenét. A kanadai származású, ötgyermekes édesanya, Tanis Jex-Blake úgy döntött, kihasználja a kellemes nyári meleget, és gyermekeivel lemegy a partra. A 33 éves nő most először viselt bikinit azóta, hogy 13 évvel ezelőtt megszülte első gyermekét.

Gúnyos megjegyzésekkel provokáltál a tinik a napozó anyukát
A 33 éves Tanis Jex-Blake a parton napozott, amikor arra lett figyelmes, hogy tőle nem messze álló tinédzserek gúnyos megjegyzéseket tesznek rá a hasán lévő terhességi csíkjai miatt. „Úristen! Nézd már milyen csúnya! Ez undorító!”
Amikor a nő kinyitotta a szemét egy lányt és két fiút látott közvetlenül maga előtt. Az egyikük egy hirtelen mozdulatot tett, mintha meg akarná őt rúgni, majd a tinédzserek továbbálltak.

A nőt terhességi csíkjai miatt alázták meg
Nagyon megdöbbent. Először igyekezett visszatartani a könnyeit, és megpróbálta nem figyelembe venni a megalázó megjegyzéseket, de a kocsiban hazafelé tartva már nem tudta visszatartani sírását. Végül úgy döntött, hogy a Facebook-ra írja ki magából a felgyülemlett feszültséget.

Terhességi csíkjai miatt szóltak be a tinik az ötgyermekes anyukának a strandon

Így néz ki ma a 33 éves ötgyermekes édesanya teste (Fotó: Facebook)

Ezt a levelet írta ki magából a Facebook-ra
„Ez egy nyílt levél annak a két srácnak és lánynak, akik ma úgy döntöttek, ahelyett hogy dolgozni mennek, az Alberta Beachre jöttek, hogy  igyanak néhány sört. Sajnálom, ha a 13 év óta első bikinis napozásom felzaklatott benneteket. Sajnálom, hogy a hasam már nem olyan feszes és lapos, mint kamaszkoromban, és sajnálom a terhességi csíkjaimat is.
De! Egyáltalán nem bánom, hogy a testem 5 gyönyörű, egészséges és intelligens gyermek otthona volt hónapokig. Óvta, védte és táplálta őket. Tudjátok, amikor a Ti „tökéletes", fiatal testetekre néztem, az járt a fejemben, hogy vajon a Ti testetek milyen csodálatos dolgokat hajtott végre eddig?
Noha akkor nem mutattam mennyire megaláztatok, el kell mondanom, hogy hazafelé sírtam az autóban. Kösz, hogy elrontottátok a napom. A világ éppen az olyan lelkiismeretlen és gonosz emberek miatt ilyen utálatos hely, mint amilyenek Ti vagytok. Előre szánom azokat a nőket, akik egyszer majd a Ti gyermekeiteket várva válnak olyan „gusztustalanná" és „ellenszenvessé" mint én.
Csak remélem, hogy egy szép napon mégis rádöbbentek majd, hogy ezeket a terhességi csíkokat, egyáltalán nem kell szégyelni. Sőt, a terhesség olyan, amire büszkének kell lenni."


Az anyukával nagyon sokan együtt éreznek
A nyílt levél először csak Tanis Facebook oldalán az ismerősei között kezdett terjedni, majd a felháborító történet kilépett a szélesebb nyilvánosság elé,  sőt a kanadai köztévé is meghívta őt az egyik műsorába, hogy beszámoljon az esetről.

Forrás: Facebook/ Tanis Jex-Blake közösség, Hír24
Fotó: Facebook

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2014.08.06