Főoldal > Cikkek > Hírek, érdekességek > Baba- és szülőhoroszkóp a Szülők Lapján - Szülők Lapja

Baba- és szülőhoroszkóp a Szülők Lapján


A most elkészült horoszkóp-programból megismerhetjük az 12 állatövi jegy szülötteinek legfőbb jellemzőit gyermekkorban, illetve megtudhatjuk azt is, hogy a különböző jegyű szülők mit közvetítenek, mit tanítanak gyermekeik számára.

Szerző: Szülők lapja
2008-10-14
Forrás: Szülők lapja
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal


Babahoroszkóp
Minden gyermek születésével egy különleges ember érkezik a Földre, egy sajátos, egyedi és megismételhetetlen lény. Természetes hát, hogy a szülők mielőbb tudni szeretnék ki is ő valójában és milyen személyiség. Egy emberről sok mindent megtudhatunk, ha megnézzük a horoszkópját.
A BABA HOROSZKÓPPAL  segítséget szeretnék nyújtani a szülőknek, hogy milyen irányba érdemes terelgetni gyermeküket egészen a születéstől az iskolás korig.

Mivel ezek a horoszkópok kizárólag a Nap-jegy alapján adnak információt a babákról, ezért nagy általánosságban igazak. Ha megnézzük valakinek a pontos horoszkópját, akkor ettől sokkal részletesebb és pontosabb útmutatást kaphatunk, mivel abban 10 bolygó, 12 jegy, 12 ház és számos fényszögkapcsolat vizsgálatára alapozva készítjük el a horoszkóp elemzését.

A pontos horoszkóp a születés pillanatában felállított horoszkóp. Azt mutatja meg, amit akkor láttunk volna, amikor a születés pillanatában, a születés helyén feltekintettünk volna az égre. Ahhoz, hogy horoszkópot elemezzünk, fontos tehát, hogy ismerjük a pontos születési időpontot (év, hónap, nap és óra, perc!).

Ha Ön kíváncsi arra, hogy mi az életfeladata, vagy útmutatást szeretne önmagával, gyermekével kapcsolatban, szüksége lesz a pontos születési időpontra és helyre. Ha nem biztos benne, akkor érdemes utána járni, a kórházak mindig felírják a pontos születési időpontot. Azt javaslom, hogy személyesen vagy levélben keresse fel a kórházat, ha ilyen információra van szüksége!


Szülő-gyermek kapcsolat
A gyermekek születésüktől fogva utánozzák a szüleiket, így tanulnak a legtermészetesebben és ezzel fejezik ki kötődésüket és szeretetüket. Az ősök másolása nem tudatos, de akár életünk végéig fennmaradó folyamat.

Míg kezdetben ez nagyon látványos, később már nem annyira szembetűnő, de mégis észrevehető. Figyeljük csak meg a kisgyermek szavait és játékát. Azokat a kifejezéseket fogja harsogni, amit az édesanyjától vagy az édesapjától gyakran hall, ezért van az, hogy ha otthon választékosan beszélnek, akkor a gyermek is használni fogja a különleges kifejezéseket, függetlenül attól, hogy esetleg fogalma sincs még a jelentésükről.

Játékában megjelennek azok a mozzanatok, amik a szülei tevékenységében. Ha apa állandóan autót vezet, akkor ő is autóvezetőt fog játszani, ha anya sokszor töröli a port, akkor ő is törölgeti majd a bababútorait.

A szülői minták olyan erősen rögzülnek, hogy felnőttkorban is nagyon erősen hatnak és az egyén e szerint cselekszik. Gyakran előfordul, hogy a felnőtté lett gyermek elutasítja az anya vagy apa mintáját, mégis nagyon erősen másolja azt, persze tudattalanul. Például, ha egy anya egyedül neveli lányát, és a lány végignézi az anyja folyamatos párkeresési próbálkozásait, valamint az egyedülállóságból adódó nehézségeit, az a vágy fog élni benne, hogy neki párja és kiegyensúlyozott idilli családja legyen, ám tudat alatt mégis mindig olyan párkapcsolatokba fog belemenni, amivel ez a vágy nem valósulhat meg, és mindez csak azért, mert az anya mintáját másolja. Ez hosszú önismereti munkával ugyan felülírható, de mindenképp kemény pszichológiai munkát igényel.

Ezért ha boldog életet kívánunk gyermekünknek, figyeljünk nagyon arra, hogy mi az, amit neki megtanítunk, milyen mintát mutatunk. A SZÜLŐ HOROSZKÓPBAN a Nap-jegyek alapján írjuk le, hogy az egyes jegyek szülöttei mit tanítanak, taníthatnak meg csemetéiknek. Természetesen mivel az itt leírtak 10 bolygó helyett csak egy bolygóállásra hagyatkoznak, ezért sok más olyan dologgal együtt igazak, amik egy horoszkópelemzésből derülnek ki. Ha valaki ettől részletesebb útmutatásra kíváncsi, konzultáljon személyesen asztrológussal!Radványi Noémi
Asztrológus

 

Címkék: horoszkóp, babahoroszkóp, szülőhoroszkóp, szülő-gyermek kapcsolat

hirdetés

VERSEK, MONDÓKÁK BABÁKNAK ÉS KISGYERMEKEKNEK

Tündéri versek és mondókák a baba öltöztetéséhez, fürdetéséhez, játékhoz, altatáshoz
Kattints ide >>

vonal

[x] hirdetés

OLVASD EL EZT IS!

Mi spriccel az ördög fütyijéből? A tatabányai kórház gyermekosztályán ez a falfestmény fogadja a kis betegeket
Mi spriccel az ördög fütyijéből? A tatabányai kórház gyermekosztályán ez a falfestmény fogadja a kis betegeket

Botrányos festmény a tatabányai Szent Borbála kórház gyermekosztályának falán. A megdöbbentő képen egyebek közt egy meztelen, spriccelő fütyis ördög, egy átszellemült angyal és egy rémisztő cintányéros bohóc látható. Ez kell egy kórház falára?

tovább a cikkre
Hipós vizet ivott 14 pápai óvodás! - Azonnal kihívták a mentőket és kórházba vitték őket
Hipós vizet ivott 14 pápai óvodás! - Azonnal kihívták a mentőket és kórházba vitték őket

A pápai Szivárvány óvodában a kancsókat fertőtlenítéshez készítették elő, az edények alján kis mennyiségű hipó volt, erre töltötték rá tévedésből az ivóvizet.

tovább a cikkre
Újabb gyerekeknek szánt színező körül dagad a botrány! A szülők kiborultak, amikor meglátták, mi van a képeken
Újabb gyerekeknek szánt színező körül dagad a botrány! A szülők kiborultak, amikor meglátták, mi van a képeken

Ki kellett vonnia a forgalomból egy kifestőt egy drogérialáncnak, mert egy gyerekeknek szánt kifestőjükben a számok szerint kiszínezett ábrán Adolf Hitler náci zsarnok portréja jelent meg. Újabb botrány a fütyis színező után.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

Legnépszerűbb

Recept ajánlatunk

Csirkehúspüré

Csirkehúspüré

Feltétek a főzelékhez >>
7 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: Csirkemell, vagy csirkecomb Só

Recept:

A megmosott nyers mell-, vagy combhúst ledaráljuk és enyhén sós vízben, vagy a hozzá készülő főzelékkel együtt megfőzzük, majd szitán áttörjük.

A hús ledarálása azért is praktikus, mert így könnyen kis adagokra osztható és lefagyasztható.

 

(...) tovább a teljes recepthez...


Rovatok

Cikkek témái

Szolgáltatások

Terhesség hétről-hétreBaba fejlődéseGaléria   /   Videótár

Terhesség hétről hétre 

Nyereményjáték   /   Szakértők   /      Webáruház

Horoszkópok
Baba horoszkóp
Szülő horoszkóp
Szerelmi horoszkóp

Keresők
Névkereső babáknak
Receptkereső babáknak
Orvoskereső
Gyermekorvosi ügyeletek
Orvosi szótár
Baba-mama katalógus

rssRSS hírcsatorna

Kalkulátorok
Ezt olvastad már? [x]
Gyermekprogramok

Szuper gyerekprogramok: arcfestés, óriás kalózhajó, terepasztal a Vasúttörténeti Parkban

vissza vissza