Egy ötgyermekes család élete - Szuper videóban mutatja be a jófej apuka

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ötgyermekes apuka és felesége elhatározták, hogy mozgalmas hétköznapjaikról leforgatják vicces családi videoklipjüket, amiben bemutatják, hogy ilyen vidám is lehet az élet öt kisgyermek mellett. A videoklip főszereplője, Chad Morton 5 kisgyermek fiatal édesapja - feleségével két nagyobb fiúcskát és három kisebb gyermeket nevelnek (akik ráadásul hármas ikrek). Az apuka megkérte feleségét, hogy rendezze meg, és forgassa le a családi videoklipjüket, ami bemutatja mozgalmas, de annál vidámabb hétköznapjaikat.

I'am Daddy and I know it! - Apa vagyok, és ezt jól tudom!
Miután elkészült a zenés videoklip, és feltöltötték a közösségi oldalakra, egy csapásra a közönség nagy kedvence lett. Nem véletlenül. A bolondozásra mindig kapható apuka óriásit „alakít” benne: megeteti a gyerekeket, játszik velük, mos-főz-takarít, pelenkával és cumisüveggel a kezében ellátja a háztartást (legalábbis a videoklipben – a szerk.).
Chad egy igazi szuperapa, aki ráadásul még jóképű is. Kár, hogy a felesége végig a kamera mögött marad.
A videón hallható sláger címe:  „I’m a Daddy and I know it”, amit magyarra talán így lehetne lefordítani: „Apa vagyok, és ezt jól tudom”. A vicces videoóklipet az LMFAO együttes "Sexy and I Know it"(Szexi vagyok, és ezt jól tudom) szám családi paródiájaként is fel lehet fogni.

Chad mindenesetre cuki apuka, minden fiatal, kisgyermekes anyuka álma. És hogy szexi-e? Azt döntsétek el Ti magatok!

Videó – „Apa vagyok, és ezt jól tudom”



Forrás: YouTube

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2015.03.12