Holtan találták meg az eltűnt kislányt - a 8 éves gyermeket a saját anyja ölte meg a tatai panzióban

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Megrázó hír sokkolta az egész országot: 8 éves kislányát ölte meg a 41 éves anya. A nő egy tatai panzióban végzett a tavasz szünetet nála töltő gyermekével. Az anyát a rendőrség őrizetbe vette (videó). Őrizetbe vette a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság azt a 41 éves nőt, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint megölte nyolc éves kislányát. Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a tatabányai Á. Anikó ellen.

Holtan találták meg az eltűnt kislányt - a 8 éves gyermeket a saját anyja ölte meg a tatai panzióban    Holtan találták meg az eltűnt kislányt - a 8 éves gyermeket a saját anyja ölte meg a tatai panzióban
A 41 éves anya beismerő vallomást tett, a rendőrök őrizetbe vették

A megalapozott gyanú szerint az asszony egy tatai panzióban megölte tőle külön élő, a tavaszi szünet egy részében nála tartózkodó lányát. A holttestet a rendőrség lakossági bejelentés alapján 2015. április 6-án délelőtt találta meg. A nőt a panzióban fogták el a rendőrök, majd előállították a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Á. Anikó ténybeli beismerő vallomást tett, a rendőrség őrizetbe vette.

Videó



Forrás: police.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2015.04.07