Nem vitte el a taxis a vérző fejű kislányt - Van, aki mégis az anyát támadja

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Nem vitte el a taxis a vérző fejű kislányt - Van, aki mégis az anyát támadja Napok óta egy felháborító eset borzolja a kedélyeket, a történetet egy édesanya osztotta meg a Facebook-oldalán hétfőn. Mint Bonnyai Brigitta írta, kislánya felbukott a játék kismotorral és vérzett a feje, ám egy taxis nem volt hajlandó elvinni őket a kórházba, mondván, ne legyen véres az ülése. Napok óta egy felháborító eset borzolja a kedélyeket, a történetet egy édesanya osztotta meg a Facebook-oldalán hétfőn. Mint Bonnyai Brigitta írta, kislánya felbukott a játék kismotorral és vérzett a feje, ám egy taxis nem volt hajlandó elvinni őket a kórházba, mondván, ne legyen véres az ülése.

Nem vitte el a taxis a vérző fejű kislányt - Van, aki mégis az anyát támadjaEz történt ma....kis játék motorral fejre buktunk elég keményen...s az a gáz, hogy egy taxist kértem, hogy vigyen be a kórházba, azt a választ kaptam, hogy nem, mert véres lesz az ülése és ki kell dobnia az ülést...nem ingyen kertem... s nem vitt el. De lesben járok, s lefotózom a kocsit rendszámmal együtt, s osztani ér...mondtam neki, h nem normális, kérdeztem tőle, h vannak gyerekei? Nem jött semmi válasz, csak annyi, h hátat fordított nekem és a síró kislányomnak. De egy kocsist leintettem, s szó nélkül elvitt minket a kórházig...s ajánlottam fel pénzt, de nem fogadta el!!!! Köszönöm neki!!! Hála Isten nagy baj nem történt....Ez Nagykanizsán történt a T-mobile előtt....A taxis látta az egészet...s mikor át mentem hozzá, a padon tespedve ült és válaszolt a köcsög... nem kívánok neki se mást, minthogy hagyják ott az út szélén és ne segítsen rajta senki sem....A karmától, pedig lehet felni, mert az kétszeresen üt vissza.... (augusztus 24-i bejegyzés - a szerk.)

Ügyét felkapta a sajtó és a kereskedelmi csatornák is foglalkoztak vele és a Facebookon is megindult a kommentháború. A többség a taxis ellen volt, ám akadtak olyanok is, akik az anyuka felelőtlenségét hangsúlyozták és azt vágták a fejéhez, miért nem vigyáz a gyerekére jobban, és miért az neki a legfontosabb, hogy a vérző fejű gyerekét fotózgassa.

Erre reagálva az édesanya tegnap újabb posztot tett közzé a közösségi oldalán.
Van, aki szerint én egy ostoba, felelőtlen, telefontnyomkodó anyuka vagyok, aki nem tud vigyázni a gyerekére....Hogy mondhat bárki ilyesmit, aki nem is volt ott?! - Ismétlem, a telefonnal készült képek nem az adott baleset idejében történt, hanem az eset után 2 órával, mikor ki jöttünk a kórházból és visszamentünk a helyszínre. Ez a kép készült a sürgősségin, a többi az eset után 2 órával. Az eset után fél órával vettem elő a mobilomat a táskám aljáról.

Megkeresésünkre Bonnyai Brigitta elmondta azt is, nem bánja, hogy minél többen olvassák és megismerik a történetüket, mindemellett pedig reméli, hogy a taxis is okul az esetből és legközelebb máshogy dönt. Úgy véli, "minden rosszban van valami jó, és ebben is van valami jó, hiszen ha már egy ember másként cselekszik majd a következő ilyen esetben, már megérte…"

Forrás: Bonnyai Brigitta Facebook-oldala

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2015.08.28