Friss fotókon az újszülött Rómeó és Júlia! Alig egy nap különbséggel, ugyanabban a kórházban születtek, szüleiknek fel sem tűnt a csodás véletlen

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Friss fotókon az újszülött Rómeó és Júlia! Alig egy nap különbséggel, ugyanabban a kórházban születtek, szüleiknek fel sem tűnt a csodás véletlen Múlt héten bejárta az internetet a hír, miszerint ugyanabban a kórházban, 18 óra különbséggel jött világra egy Rómeónak nevezett kisfiú és egy Júliának nevezett kislány. Most igazi Shakespeare-i fotók készültek róluk. Múlt héten bejárta az internetet a hír, miszerint ugyanabban a kórházban, 18 óra különbséggel jött világra egy Rómeónak nevezett kisfiú és egy Júliának nevezett kislány.

Romeo Archangel Hernandez március 19-én, délután 14:06-kor született a Hardeeville-i Carolina kórházban, míg Juliet Evangeline Shifflett másnap reggel 8:14-kor látta meg a napvilágot, ugyanazon a szülészeten.



Bár a kismamákat szomszédos szobában helyezték el, ők nem is tudtak a Shakespeare-i kapcsolatról, mígnem egy újszülöttfotós fel nem fedezte a dolgot. Cassie Clayshulte fényképész még a kórházban lencsevégre kapta a bébiket, most pedig arra is rávette a szülőket, hogy a kis Rómeót és Júliát nevükhöz méltó öltözékben fotózza le.



Mint a Huffington Postnak elárulta, eleinte sokat gondolkodott, hogy megkérheti-e erre a kicsik szüleit, hiszen tudvalevő, hogy Rómeó és Júlia története tragikus véget ért, ám úgy véli, sikerült egy tündéri fotósorozatot készítenie.



- Rómeó és Júlia nagyon fegyelmezett volt a fotózáson, látszott, hogy jól érzik magukat egymás társaságában - árulta el Cassie Clayshulte, hozzátéve, külön öröm volt számára látni, hogy a szülők között azóta barátság alakult ki.



Ami pedig az internetes trollokat illeti - akik majd belekötnek abba, micsoda morbid ötlet így fotózni a kisbabákat - a fotós nem aggódik. Bár pontosan tudja, hogyan végződött a veronai szerelmesek históriája, nem foglalkozik vele - végtére is, már nem az 1300-as években élünk.

Forrás, fotók: Huffington Post, Cassie Clayshulte Photography

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.03.28