Eltűnt egy 4 éves kisfiú Tatabányán - Nyolc rendőr és egy rendőrkutya indult a kis Máté keresésére, de nem ők találták meg

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Eltűnt egy 4 éves kisfiú Tatabányán - Nyolc rendőr és egy rendőrkutya indult a kis Máté keresésére, de nem ők találták meg Eltűnt egy 4 éves kisfiú Tatabányán, a szülők a rendőrök segítségét kérték, de végül ők maguk leltek rá a kisfiúra. Nagy ijedtséget okozott egy négyéves tatabányai kisfiú a szüleinek, de szerencsés vége lett a történetnek, adta hírül a Kemma.hu.

Nem találták a 4 éves Mátét a szülők, hívták a rendőröket
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitánysághoz július 11-én, kedden délután háromnegyed 3 körül érkezett egy hívás, hogy a tatabányai Molnár utca egyik lakásából eltűnt egy 4 éves kisgyermek, és ismeretlen helyre távozott.

8 rendőr és egy kutya kezdett bele a kutatásba
Mint a rendőr-főkapitányság szóvivője a lapnak elmondta, 8 rendőr érkezett a helyszínre 10 percen belül, és a kétségbeesett szülőktől kapott személyleírás alapján elkezdték keresni a kisfiút, még egy keresőkutyát is bevontak, hogy sikeresebben a nyomára akadjanak.

Szerencsés vége lett a történetnek
Ám végül 20 percnyi kutatás után maga az édesanya lelt rá a kisfiára - mint kiderült, a kis Máté el sem ment otthonról, csak bemászott egy ágy alá, és ott elaludt.

Az apa köszönő emailt is írt
Az édesapa emailben köszönte meg a rendőrök segítségét - ez az elektronikus levél érkezet tőle a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra nem sokkal öt óra után:

"Leírni nem igazán lehet, hogy milyen érzés keresni az eltűnt gyermekemet, de éppen ezért köszönöm szépen a segítséget, amit rögtön és nagy erőkkel nyújtott a rendőrség. Szerencsés vége lett a dolognak, de ennek ellenére nagyon köszönöm önöknek!"

Forrás: kemma.hu
Fotó: petsworld.com

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.07.12