Belevigyorgott a kamerába a kisfiú, miközben apukáját élő adásban faggatták - Így kezelte a váratlan helyzetet az apa

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Belevigyorgott a kamerába a kisfiú, miközben apukáját élő adásban faggatták - Így kezelte a váratlan helyzetet az apa Emlékszel még a népszerű BBC-s videóra, amiben egy kislány és a még kisebb testvére beszambáztak az apukájuk szobájába, miközben ő éppen komoly dolgokról adott interjút? Most is hasonló történt! Emlékszel még a népszerű BBC-s videóra, amiben egy kislány és a még kisebb testvére beszambáztak az apukájuk szobájába, miközben ő éppen komoly dolgokról adott interjút?

A videó rekordsebességgel terjedt az interneten, és bár rengeteg embernek tetszett, sokan kritizálták az apát, Robert E. Kelly politikai elemzőt is, amiért nem tudta kellőképpen jól kezelni a helyzetet, szerintük túlságosan merev volt és nem úgy tűnt, mintha odalenne a gyerekeiért.

Széttrollkodta az apukája interjúját
Nos, most valami hasonló történt az Al Jazeera televíziónál - és most még az a kritika sem érheti az apukát, hogy pókerarccal ülte volna végig az élő kapcsolást.

A tévében éppen a január 7-ei Golden Globe kapcsán kérdezték meg a Berkeley Egyetem filmtörténész szakemberét, amikor felbukkant mögötte a kisfia! Bár a férfi zavarba jött, az interjút vezető tévés megnyugtatta, hogy semmi baj, örvendetes ha fiatalok is nézik a műsort.

A kicsi fiúcska végtelenül jól érezte magát, miközben apukája dolgozott: kisautót tologatott, a kamerába vigyorgott és még integetett is a nézőknek.

Nézd meg a videót te is, az angoltudás nem lényeges.



Forrás: Youtube

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.01.12