Fotók: Ilyen az, amikor a világ legbénább fotósa retusálja a családi képeket! - Szakadtak a nevetéstől, amikor meglátták

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Fotók: Ilyen az, amikor a világ legbénább fotósa retusálja a családi képeket! - Szakadtak a nevetéstől, amikor meglátták Bizton állíthatjuk, hogy ennek a családnak olyan egyedi fotókat sikerült csináltatnia, amit még évek múlva is megemlegetnek! Pedig ők tényleg nem akartak mást, csak sablonos, egyszerű családik képeket magukról, a nagyiról meg a kutyáikról. Bizton állíthatjuk, hogy ennek a családnak olyan egyedi fotókat sikerült csináltatnia, amit még évek múlva is megemlegetnek! Pedig ők tényleg nem akartak mást, csak sablonos, egyszerű családik képeket magukról, a nagyiról meg a kutyáikról.

Mint az édesanya, Pam Dave Zaring a Facebookon elmesélte, még 2017 tavaszán megkerestek egy középkorú hölgyet, aki magát tapasztalt és profi fotósként hirdette, és megbízták azzal, hogy elkészítse róluk a képeket - amit a fotós meg is tett, helyszínül a népszerű Erdei Parkot kiválasztva, St. Louis-ban. A család annyira megbízott a hölgyben, hogy előre kifizették neki a munkadíjat, 250 dollárt, azaz hozzávetőlegesen 63 ezer forintot.

Szakadtak a nevetéstől
Majd vártak, vártak... mígnem 8 hónap elteltével, idén januárban kézhez kaptak egy CD-t, rajta a professzionális fotókkal. Legalábbis ezt hitték, mert amikor megnézték a képeket, alig bírták abbahagyni a nevetést.

- A fotós hölgy magyarázatul annyit mondott, hogy sajnos azon a csodás, napos délutánon a fények nagyon előnytelenül estek az arcunkon, ráadásul a mestere annak idején nem tanította meg neki a retusálás tudományát - írta az anyuka a Facebookon a képek mellé. Azt is hozzátette, eszükben sincs visszakérni a pénzt a fotókért, inkább egy hatalmas viccnek fogják fel az egészet, ami mindent pénzt megér, és amit a család bizonyosan emlegetni fog az életük végéig.

Tényleg így történt a dolog
Tény, a Facebookon is nagy sikerük volt a képeknek, rengetegen lájkolták és osztották meg őket. Ugyanakkor akadtak olyanok, akik megkérdőjelezték a képek és a sztori valódiságát, sőt, online zaklatni kezdték a család egyik-másik tagját és a fotósra is rászálltak. Ezért az anyuka január 16-án egy új posztban erősítette meg, hogy tényleg minden úgy történt, ahogy korábban leírta, és csak azért tette nyilvánossá a bejegyzést, hogy mások is nevethessenek velük egy jót. Mindemellett pedig felhívta mindenki figyelmét, hogy mások sértegetése, támadása helytelen dolog - a pozitív üzeneteknek viszont nagyon örülnek, hiszen maguk is úgy tartják, minden rosszban van valami jó, és a legnyomasztóbb pillanatokban is meg lehet látni a szépet, az örömöt, ami fénnyel tölti meg a sötétséget. 

Nézd meg a balul sikerült fotókat te is!


A család, retusálás nélkül, egy pár hónappal ezelőtti fotón













Forrás, fotók: Facebook/Pam Dave Zaring

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.01.18