Ez a diáklány minden tanév első és utolsó napján lefotózta magát az anyukájával - Az utolsó képtől elszorul a szíved

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ez a diáklány minden tanév első és utolsó napján lefotózta magát az anyukájával - Az utolsó képtől elszorul a szíved Sok családban vannak kedves szokások, melyek az ember szívét még évek, évtizedek múltán is megmelengetik - mint annál a diáklánynál, aki édesanyjával fotózkodott a tanév első és utolsó napján... Sok családban vannak kedves szokások, melyek az ember szívét még évek, évtizedek múltán is megmelengetik - a nagyi házilag sütött szülinapi tortája, a május elsejei hagyományos Duna-parti séta és lángosozás, a gyereknapi piknik az unokatesókkal...

Minden tanév első és utolsó napján közös fotók
Hasonlóan aranyos szokás az is, ha a szülők minden egyes tanévkezdéskor és tanévzáráskor készítenek egy közös fotót a gyermekükkel - mint ahogy tette ezt egy fiatal lány, aki a Twitteren számolt be erről. Mint írta, minden gimis év elején és végén szelfiztek egyet az anyukájával, és most készült el az utolsó fotó - ami azonban más lett, mint a többi.

- Tegnap volt a gimis éveim utolsó napja. 4 éven át minden évben fotózkodtunk anyával a tanév első és utolsó napján. Sajnos az utolsó napomat már nem bírta kivárni, de a kitartása azóta is arra ösztönöz engem, hogy maradjak erős továbbra is. Minden küzdelmemet érte teszem! - írta a fotóhoz a lány.

Szívfacsaró fotójára néhány nap alatt rengeteg biztató reakciót kapott a közösségi oldalon, a kedves szavakat és a támogatást meg is köszönte mindenkinek. És még valamit hozzáfűzött: "Soha fel sem tűnt, hogy az, aki megnézi a közös fotóinkat, egyből látja, milyen szoros kapcsolatunk volt anyuval, és ez boldogsággal tölt el."
 

Nézd meg a közös fotóikat!


Első évfolyam - tanév első napja

diáklány fotók

Első évfolyam - tanév utolsó napja

diáklány fotók

Második évfolyam - tanév első napja

diáklány fotók

Második évfolyam - tanév utolsó napja

diáklány fotók

Harmadik évfolyam - tanév első napja

diáklány fotók

Harmadik évfolyam - tanév utolsó napja

diáklány fotók

Negyedik évfolyam - tanév első napja

diáklány fotók

Negyedik évfolyam - tanév utolsó napja

diáklány fotók

A lány posztja a Twitteren 2018. május 23-án

diáklány fotók

Olvasd el ezt is!
A 10 legfontosabb dolog, amire rájöttem, amióta meghalt a kisfiam - Egy apuka vallomása »

Forrás, fotók: twitter.com/nanatat07

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.05.28