Járőröző rendőrök segítségét kérte az apuka Budapesten, mert a párjánál beindult a szülés

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Járőröző rendőrök segítségét kérte az apuka Budapesten, mert a párjánál beindult a szülés Megkülönböztető jelzést használva vezették fel a rendőrök egy kismama és a párja autóját, mert beindult a szülés, és félő volt, hogy nem érnek be időben a kórházba. Bármilyen sokszor lejátssza is az ember a fejében, hogy milyen lesz majd a szülés, vannak helyzetek, amikre kevésbé lehet felkészülni. Például hogy miként is jut el a kismama a kórházba, ha egyszer úgy igazán beindul a szülés...

Annyi igaz, hogy ha elfolyik a magzatvíz és jönnek a fájások, az ember kocsiba pattan, de előfordul, hogy még ez sem elég. Mert ki tudja, lehet, hogy a baba előbb kibújik, mint amennyi idő alatt az ember átevickél a forgalmas városon...

Ilyenkor jó, ha akad némi segítség - legyen az akár a rendőrség. Mint történt az legutóbb, amikor is egy apa kért segítséget a járőröző rendőröktől - és kapott is, de még milyet!



A rendőrök segítségét kérte
Mint a rendőrség honlapján, a police.hu-n is közzétették, a kétségbeesett apuka 2018. június 10-én 21 óra 30 perckor Budapest II. kerületében, a Szilágyi Erzsébet fasor és a Pasaréti utca kereszteződésénél szólította meg az arra járőröző rendőröket, és kérte a segítségüket, mivel várandós feleségénél megindult a szülés és nem értek volna be időben a belvárosi kórházba.

A rendőrök bizonyára érezték a helyzet komolyságát, így aztán - ahogy írják - a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály járőrei megkülönböztető jelzést használva biztonságosan felvezették a házaspár autóját a kórházig.

Sajnos további részletekről nem számoltak be a rend őrei, de remélhetőleg ilyen felvezetés után rendben lezajlott a szülés is.

Forrás: police.hu
Fotó: Wikipédia (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.06.11