Újszülöttet mentettek a mentősök! - Az volt a szerencse, hogy kihívták őket a vajúdó kismamához

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Újszülöttet mentettek a mentősök! - Az volt a szerencse, hogy kihívták őket a vajúdó kismamához A mentősök megmentették egy kisbaba életét Konyáron - erről számolt be június 13-án, szerda délben az Országos Mentőszolgálat, a hivatalos Facebook oldalán. Sőt, még egy fotót is mellékeltek a piciről! A mentősök megmentették egy kisbaba életét Konyáron - erről számolt be június 13-án, szerda délben az Országos Mentőszolgálat, a hivatalos Facebook oldalán. Sőt, még egy fotót is mellékeltek a piciről!

A kismamának sűrű fájásai voltak
Mint írják, a Hajdú-Bihar megyei Konyárról érkezett a bejelentés, hogy egy várandóssága utolsó perceiben járó kismamának egyre sűrűbben jelentkeztek a fájásai. Így aztán azonnal a helyszínre indultak a mentők, és még egy ESET kocsit is küldtek a bejelentés helyszínére, valamint riasztották a gyermek mentőorvosi kocsit és egy koraszülött mentőt is - minden eshetőségre felkészülve.

Újszülöttet mentettek a mentősök! - Fotó is készült a kisbabáról

Telefonon folytatták le a szülést a kismama hozzátartozói
A kismamánál azonban felgyorsultak az események, ezért mellette lévő családtagjait telefonon keresztül látta el hasznos tanácsokkal és a legfontosabb teendőkkel egy mentésirányító.

A mentősök mentették meg a baba életét
Mire a mentősök a helyszínre értek, a kisbaba már világra is jött, ám nem sírt fel! A mentősök azonnal elkezdték "az ilyenkor szükséges protokollt", így közreműködésüknek hála, pár perc után végre felsírt a kis újszülött. A kisbabát és anyukáját stabil állapotban szállították kórházba.

Forrás, fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.06.13