A játszótér mellett lehúzta a nadrágját és önkielégítést végzett egy férfi Ócsán - Sikerült elkapni

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A játszótér mellett lehúzta a nadrágját és önkielégítést végzett egy férfi Ócsán - Sikerült elkapni A játszótér mellett végzett önkielégítést a férfi, majd mutogatta magát az arra közlekedőknek. Nem csupán a fővárosban fenyegetik gyermekeinket, vidéken is óvatosnak kell lenni! A Dabasi Járási Ügyészség indítványt tett annak a férfinak a letartóztatására, aki Ócsán egy játszótér szomszédságában mutogatta magát.
 

Játszótéren mutogatta magát


A bűnügy gyanúsítottja 2018. szeptember 3-án, délután, Ócsán egy játszótér szomszédságában lehúzta a nadrágját, és a földön fekve önkielégítést végzett.



A játszótér felé haladó járművekből kiszállt három férfi. A gyanúsított ekkor felöltözött, elsétált onnan, de pár perc elteltével visszatért, újból levetkőzött, és a gépkocsival arra közlekedőknek mutogatta magát.

Ezt olvastad már? Játszótéri pedofilt kaptak el a rendőrök - Évekig vadászott kisfiúkra a játszótereken »

A szeméremsértés vétségével gyanúsított férfi esetén okkal lehet tartani attól, hogy szabadon védekezve újabb, hasonló bűncselekményt követne el. A nyomozás jelenlegi szakaszában mindennek megakadályozása a személyi szabadságot érintő kényszerintézkedések közül letartóztatás elrendelésével érhető el.

A Dabasi Járási Ügyészség ezért indítványozta a férfi letartóztatásának elrendelését.

A pedofilok köztünk vannak! Hogyan óvjuk meg gyermekeinket a szexuális erőszaktól? »

Forrás: Ügyészség
Fotó: Pxhere

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.09.06