Friss! Megszületett Kulcsár Edina kisfia! Címlapon a kicsi Medox és büszke szülei

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Friss! Megszületett Kulcsár Edina kisfia! Címlapon a kicsi Medox és büszke szülei Egy országos magazin hozta le a gólyahírt, hogy világra jött Kulcsár Edina szépségkirálynő és párja, Szabó András Csuti első gyermeke. A piciről már korábban tudni lehetett, hogy kisfiú, és azt is, hogy szülei a Medox nevet szánják neki. Egy országos magazin hozta le a gólyahírt, hogy világra jött Kulcsár Edina szépségkirálynő és párja, Szabó András Csuti első gyermeke. A piciről már korábban tudni lehetett, hogy kisfiú, és azt is, hogy szülei a Medox nevet szánják neki.

Tudták, hogy kisfiuk lesz
A 27 éves egykori szépségkirálynő rajongói jól tudhatták, hogy babát vár, hiszen a közösségi oldalán gyakran osztott meg magáról pocakos fotókat. Később az is kiderült, hogy kisfiút várnak párjával, és leendő gyermekük nevét is megosztották a nagyközönséggel.

A gólyahírt végül a Story magazin robbantotta, akik címlapon hozták le ma, szeptember 20-án, hogy megszületett a várva várt baba. A lap értesülései szerint Medox 3960 grammal és 57 centivel született, anyukája pedig azt is elárulta, végül császárral segítették világra a picit, mivel a kicsi arctartásos volt, ráadásul Kulcsár Edina csaknem egy héttel túl is hordta.



- Egy picit sajnáltam, hogy nem tudtam természetes úton világra hozni a fiamat, [...] de a baba biztonsága a legfontosabb, én pedig végtelenül boldog vagyok, hogy tökéletesen egészségesen született meg a kisfiam - idézte a lap a büszke anyukát.

A szépségkirálynő orvosai egyébként azt jósolták, hogy körülbelül 10 százalék esélye van a babára, mivel korábban policisztás ovárium szindrómát állapítottak meg nála, így a celeb most - bevallása szerint - kisebb csodának élte meg várandósságát és kisfia megszületését.

Medox apukája, Csuti szintén megosztotta az örömhírt az Instagramján és egy cuki fotót is posztolt a piciről.



"Korábban azt hittem, hogy tudom mi az igazi öröm és boldogság, de belátom tévedtem. Leírhatatlan érzés a kisfiamat a kezemben tartani!
Húzta halasztotta, nem akart jönni, így végül nem minden úgy történt, ahogy azt mi előre elterveztük, de a legfontosabb, hogy anyukája és ő is tökéletesen rendben vannak!
Ezúton is nagyon szépen köszönjük, hogy velünk együtt, ilyen sokan vártátok a mis kis csodás kisfiunk születését!" - írta a kép mellé.

Forrás: Story magazin, Blikk
Fotó: Instagram/csut.i
Kezdőfotó: Facebook/Edina Kulcsár

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.09.20