Kerti tóba esett egy 2 éves kisfiú Kiskunmajsán! - Úgy tűnt, nincs komolyabb baja, mégis meghalt a kórházban

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Kerti tóba esett egy 2 éves kisfiú Kiskunmajsán! - Úgy tűnt, nincs komolyabb baja, mégis meghalt a kórházban Egy kétéves kisfiú néhány napja egy kerti tóba esett Kiskunmajsán, és bár édesanyja kihúzta, majd mentővel kórházba vitték, végül elhunyt. Tragikus esetről számolt be a Baon Bács-Kiskun megyei hírportál, majd az RTL KLub: egy kétéves kisfiú a kerti tóba esett Kiskunmajsán, és bár édesanyja kihúzta és mentővel kórházba vitték, végül elhunyt.

A lap úgy tudja, a kisgyermek múlt hét szerdán egyedül játszott az udvaron a kerti tó közelében, amikor beleesett a mintegy félméteres vízbe. Az édesanya később az RTL Klubnak is nyilatkozott: elmondta, hogy ő fedezte fel a kis Szabolcsot a vízben, gyorsan kihúzta onnan, kicsit megpaskolta a hátát és levette róla a vizes ruhákat, majd az eszméleténél lévő gyermekhez mentőt hívott.

Eszméleténél volt
Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a helyszínen kapott oxigénre jól reagált az eszméleténél lévő gyermek, akit a kiskunhalasi kórházba szállítottak a mentők.

A kórházban úgy tűnt, sikerült stabilizálni az állapotát, magától lélegzett és izgatottan kereste rokonait a kórteremben. Ezért az orvosok úgy döntöttek, átszállítják a Szegedi Kórházba.

Komplikáció lépett fel
Már át is rakták Szabolcskát a mentők hordágyára, amikor komplikáció lépett fel és már nem tudtak rajta segíteni.

- Csak a végén jött oda a doktornő, és mondta, hogy egy kicsit javult az állapota, ezért tették át a hordágyra, szállítható állapotba, és utána mondta egy pár másodperc után, hogy föladta a küzdelmet - idézte fel a gyászoló anya a műsorban.

A csatorna kereste a kórházat, hogy megtudják, pontosan mi okozta a gyermek halálát, de az adásig nem kaptak választ.

Olvasd el ezt is!
Fulladás, fuldoklás jelei - Miért vidd el orvoshoz a gyereket akkor is, ha látszólag nincs baja, de tudod, hogy víz került a tüdejébe? »

Forrás: Baon, RTL Klub
 

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.10.15