Brutálisan megharaptak egy 17 hónapos kislányt a játszóházban! - 15 harapásnyomot számoltak rajta össze a kórházban

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Brutálisan megharaptak egy 17 hónapos kislányt a játszóházban! - 15 harapásnyomot számoltak rajta össze a kórházban A kislányt és kisebb testvéreit az édesanyjuk vitte el november 2-án egy helyi játszóházba, ahol olyan dolog történt, amit azóta is alig bírnak feldolgozni. A 17 hónapos kislányt két kisfiú brutálisan összeharapdálta. A kislányt és kisebb testvéreit az édesanyjuk, Becky vitte el november 2-án egy helyi játszóházba, ahol olyan dolog történt, amit azóta is alig bírnak feldolgozni.

Brutálisan szétharapdálták
A 17 hónapos Willow hároméves nővérével és hatéves bátyjával, meg persze a többi gyerekkel kezdett játszani a Leeds-i Little Bees játszóházban, amikor egyszer csak édesanyjuk egy másik szülő kiabálására lett figyelmes: "Úristen, kié ez a gyerek?"

Mikor Willow anyja odaért, addigra már sikerült egy kisfiút leszedni a kislányáról, aki éppen a nyakát készült megharapni - később kiderült, a kislány testét addigra már 15 helyen megharapták!



A tettes egy kétéves kisfiú
Mint a hatgyermekes Becky visszaemlékezett, a kisfiú, aki két év körülinek tűnt, diadalittasan nézett rá és csupa vér volt a szája. A játszóházban sikerült előkeríteni a fiú anyját is, aki - miután szembesítették azzal, mit tett a fia - csak annyit tudott mondani újra és újra: "De hát ilyenek a gyerekek!"

A kislányt végül elvitték a kórházba, ahol egyebek közt ellátták a sebeit és Hepatitis B oltást is kapott, hogy elkerüljék a fertőzéseket. Az orvosok szerint a 15 harapásnyomot két gyermek okozhatta - feltehetően a már említett kétéves fiú, valamint négyéves bátyja, aki szintén ott volt vele a játszóházban.

15 harapásnyom
Willow arcán négy, az ujjain kettő, a hátán három, emellett a fülén, vállán, csuklóján, lábán egy-egy harapást számoltak össze, de a fejét egyéb helyeken is megharapták.



A játszóház szóvivője annyit mondott az ügyben, hogy ők nem bölcsőde, nincs nevelőszemélyzet, ezért a szülőknek kell figyelniük arra, hogy mi történik a gyerekükkel.

Nem büntethető az elkövető
Az anyuka egyébként feljelentést tett a rendőrségen, de a nyomozást lezárták, mivel az elkövető az életkora miatt nem büntethető, az esettel a gyámügy foglalkozik.

Olvasd el ezt is!
Mitől lesz agresszív egy gyerek? Mit lehet tenni szülőként?  - Gyermekpszichológus véleménye »

Forrás, fotók: DailyMail

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.11.09