Termékvisszahívás: Műanyagszerű idegen anyagot találtak egy népszerű bébiételben! - Ha ilyet vettél, ne add a babádnak

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Termékvisszahívás: Műanyagszerű idegen anyagot találtak egy népszerű bébiételben! - Ha ilyet vettél, ne add a babádnak Műanyag darabkára emlékeztető anyagot találtak egy bébiételben, ha ilyet vettél, akkor inkább ne add a kisbabádnak, figyelmeztet a Nébih. Mutatjuk, pontosan melyik termékről van szó. Műanyag darabkára emlékeztető anyagot találtak egy bébiételben, ha ilyet vettél, akkor inkább ne add a kisbabádnak, figyelmeztet a Nébih.

A Nébih ügyfélszolgálatára 2019. január 11-én, pénteken érkezett közérdekű bejelentés szerint egy vásárló műanyagra emlékeztető idegen anyagot talált az OVKO márkájú, körte almával hozzáadott cukor nélkül megnevezésű bébidesszertben.

Termékvisszahívás: Műanyagszerű idegen anyagot találtak egy népszerű bébiételben! - Ha ilyet vettél, ne add a babádnakA forgalmazó szerint nem műanyagról van szó
A forgalmazó - felelős vállalkozásként eljárva - elővigyázatosságból visszahívja a lent felsorolt azonosítókkal rendelkező termékeit, az ezzel kapcsolatos információkat honlapján is közzétette.

Mint írják, "a vásárlótól kapott fotó alapján valószínűleg a gyümölcsben lévő növényi pektin vált ki a hőkezelés során, ami egy természetes folyamat. Ezt vélhette a vásárló idegen anyagnak."

Azt is hozzátették, hogy az anyagot bekérték, és független laborban bevizsgáltatják. Ezzel együtt a vásárlók és elsősorban a babák védelme miatt azonnal intézkedtek, hogy a polcokról szedjék le ezt a minőségmegőrzési idejű terméket.

Az érintett termék adatai:
Termék megnevezése: OVKO Körte almával hozzáadott cukor nélkül, 5 hónapos kortól
Kiszerelés: üveg, 190 g
Minőségmegőrzési idő, tételazonosító: 07.12.2020. L:2Z

A Nébih arra kéri a fogyasztókat, hogy amennyiben a fenti azonosítókkal ellátott termékből vásároltak, azt ne használják fel és vigyék vissza a vásárlás helyére.

Forrás: Nébih, ovko

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.01.14