Posztolás előtt kiretusálja 11 hónapos kislánya fotóit az anyuka, mert sztárt akar belőle faragni

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Posztolás előtt kiretusálja 11 hónapos kislánya fotóit az anyuka, mert sztárt akar belőle faragni Manapság már szinte magától értetődő, hogy a büszke anyukák megosztanak egy-egy képet szemük fényéről a Facebookon vagy az Instagramon. ez az anyuka azonban kicsit túltolja a kislánya népszerűsítését. Manapság már szinte magától értetődő, hogy a büszke anyukák megosztanak egy-egy képet szemük fényéről a Facebookon vagy az Instagramon. Danielle Wall azonban kicsit túltolja a kislánya népszerűsítését.

Az én lányom modell lesz
A 20 éves egyedülálló, brit anyukának ugyanis feltett szándéka, hogy sztárt csinál 11 hónapos csöppségéből, és a cél érdekében még attól sem riad vissza, hogy tündéri kislányát retusálja a fotók kedvéért.


Súlyzókkal - talán egy babatornás szponzort akarnak így megszerezni? / Anyuka és szeme fénye

A picinek már létre is hozott egy saját Instagram-oldalt, és napi rendszerességgel tölt fel róla képeket. Sőt, mi több! Nem csak hogy lefotózza a kicsit, de módosít is a fotókon.

Tökéletesen nézzen ki a fotókon
Mint bevallotta, szeretné, ha a kis Isla Rose a lehető legtökéletesebben festene a fotókon, hogy megakadjon rajta olyan potenciális szponzorok szeme, akik hirdetéseikhez használhatnák a kislányt.

Ezért aztán különféle retusáló appok segítségével rendszeresen eltünteti lánya arcáról a kisebb foltokat, tejkiütést, halványítja a pirosodást - de, mint hangsúlyozza, azért olyan durván nem módosít a képeken.


A pici így "készült a szilveszterre" - legalábbis a fotó mellé ezt írta az anyukája

- Kis cégek már szponzorálnak minket: ruhákat küldenek, hogy azokban fotózzam le a lányom, én pedig próbálom azt sugallni, hogy profikkal van dolguk. Csak nem posztolhatunk olyan fotót, amin mondjuk náthától piroslik az orra - ismerte el Danielle.

Hamarosan jön a smink és a manikűr
Mivel Isla egyéves lesz februárban, ezért az anyukának további tervei vannak: szerinte ennyi idősen további pályázatokra is beadhatja a fotóit, sőt, úgy gondolja, végre sminkelheti is. Elmondása szerint a kislány már eddig is részt vett néhány szépségversenyen, egy alkalommal a második helyet sikerült megszereznie. De anyukája igazi álma, hogy lányából egyszer modell legyen.


Szörnyella de Frásznak öltöztetve a második képen - még sminket is kapott...

Addig is már most szépészeti kellékeket ad a kicsi kezébe, hogy azokkal játsszon, és azt is fontolgatja, hogy pedikűrössel és manikűrössel igazíttat a kislány körmein.

Én nem erőltetek semmit
Danielle egyébként tisztában van vele, hogy sokaknak nem tetszik, amit tesz, de szemtől szembe eddig senki nem kritizálta még.

- Akárhogy is, Isla Rose élvezi ezt az egészet. Ha pedig majd nagyobb korában úgy dönt, hogy nem akarja ezt csinálni, én nem fogom erőltetni - tette hozzá.

Olvasd el ezt is!
Gyermekszépségversenyek pszichológus szemmel: Hogyan hat a gyerekre, ha túl korán kerül a szépségiparba? »


Forrás: Mirror
Fotók. Instagram/lifeofislarose

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.01.30