Főoldal > Cikkek > Hírek, érdekességek > Pénzzel akarta rávenni saját kislányait a debreceni anya, hogy feküdjenek le az élettársával! - Éveken át foly - Szülők Lapja

Pénzzel akarta rávenni saját kislányait a debreceni anya, hogy feküdjenek le az élettársával! - Éveken át folyt a zaklatás

Szülőklapja képEgy debreceni anya arra akarta rávenni a kiskorú lányait, hogy feküdjenek le az élettársával, még pénzt is felajánlott nekik! A férfi úgy gondolta, a lányok csak neki adhatják oda magukat, senki másnak. Ügyüket most a Debreceni Törvényszék tárgyalta.

Szerző: Szülők lapja
2019-02-14
Forrás: Szülők lapja
Share on Tumblr
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Egy debreceni anya arra akarta rávenni a kiskorú lányait, hogy feküdjenek le az élettársával, még pénzt is felajánlott nekik! A férfi úgy gondolta, a lányok csak neki adhatják oda magukat, senki másnak. Ügyüket most a Debreceni Törvényszék tárgyalta.

A nyári szünetben kezdődtek a zaklatások
A két elkövető, a férfi és a nő élettársi viszonyban éltek Debrecenben, ahol közösen nevelték három gyermeküket. Mindeközben az anya két másik lányát nevelőszülők nevelték. 2015-ben a nyári szünet idején a két kislány huzamosabb ideig tartózkodott édesanyjuknál és annak élettársánál.

Pénzt ajánlott az anya a lányának, hogy feküdjön le az élettársával
Egy alkalommal az anya megkérdezte az akkor 13 éves lányát, hogy nem feküdne-e le az élettársával, még pénzt is kapna érte a férfitól. A gyermek erősen tiltakozott az ajánlat ellen, ennek ellenére a férfi többször próbált közeledni hozzá, azonban a kislány semmit nem engedett neki, megpróbálta távol tartani magától a vádlottat. 2015 év végén az anya újra feltette az ominózus kérdést a kislányának, aki újra határozottan visszautasította.

A kisebbik lányt csellel vette rá
2016 februárjában a két lány ismét a vádlottak lakásán tartózkodott, amikor is az anyjuk megkérte az idősebb lányt, hogy feküdjön oda az élettársához. A lány ezt elutasította. Ezt követően az anya a másik lányához ment, és őt is arra kérte, hogy feküdjön az élettársa mellé. A kislány eleinte nemet mondott, de aztán az anya rávette, hogy vele együtt feküdjön be az ágyba - majd amikor a kislány megtette, a nő magára hagyta a férfival.

Amikor az anya elment otthonról, a férfi - kihasználva a helyzetet - szexuálisan közeledett a kislányhoz, aki érezte, hogy nem szabad ilyet csinálni. Nem sokkal ezután a lány anyja hazaérkezett és a férfi felkelt.

Nem lehet másé, csak az övé
2016 márciusában egy újabb kapcsolattartáson az idősebb kislány elmesélte édesanyjának, hogy van egy fiú, aki tetszik neki és leveleznek. Erre reagálva mind az anyja, mind pedig annak élettársa megtiltotta a gyereknek a kapcsolatot. Sőt, a férfi megfenyegette a lányt, hogy nem lehet másé, csak az övé.

A nevelőszülők jelentették fel az anyát és élettársát
A kislányok végül a nevelőszüleiknek számoltak be az őket ért zaklatásokról, ezt követően a gyámhatóság megtette a feljelentést a rendőrségen.

Elsőfokú ítélet
Az első fokon eljárt Debreceni Törvényszék 2018 szeptemberében a férfit, H. J.-t társtettesként elkövetett szexuális visszaélés bűntette és szexuális erőszak bűntette miatt 7 év fegyházbüntetésre és 7 év közügyektől eltiltásra, míg B. B.Gy-t, az anyát társtettesként elkövetett szexuális visszaélés bűntette és bűnsegédként elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 5 év börtönbüntetésre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte.

A bíróság a vádlottak szülői felügyeleti jogát a nevelésük alatt álló 6 gyermekükre nézve megszüntette. Az ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a vádlottak és védőjük felmentésért fellebbezett.

Másodfokú ítélet
A másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla 2019. február 13-án annyiban változtatta meg az elsőfokú ítéletet, hogy mellőzte az apa szülői felügyeleti jogának megszüntetését a saját gyermekei esetében.

Forrás: Debreceni Törvényszék
Fotó: Freepik (illusztráció!)

Címkék: zaklatás, molesztálás, erőszak, debreceni ítélőszék

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*
hirdetés

Babát szeretnétek?

Babát szeretnétek?
Ovuláció kalkulátorunkkal könnyen kiszámolhatjátok, hogy mikor van rá a legnagyobb esélyetek! Tovább a kalkulátorra >>

 
vonal

[x] hirdetés

OLVASD EL EZT IS!

Gyermekvállalási támogatás, CSOK használt lakásra, SZJA mentesség, Autóvásárlási támogatás, Hitelátvállalás, Nagyszülői GYED - Családvédelmi intézkedések 2019
Gyermekvállalási támogatás, CSOK használt lakásra, SZJA mentesség, Autóvásárlási támogatás, Hitelátvállalás, Nagyszülői GYED - Családvédelmi intézkedések 2019

Július elsejétől lehet igényelni a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) kamattámogatott hitelét használt lakás vásárlásához is, valamint a július elseje után született gyerekek után igényelhető a gyerekvállalási támogatás. A kormány hétpontos családvédelmi akciótervet jelentett be.

tovább a cikkre
Termékvisszahívás! Fémdarab a népszerű áruházlánc tésztakészítményében
Termékvisszahívás! Fémdarab a népszerű áruházlánc tésztakészítményében

A SPAR eleget téve a törvényben előírtaknak, felelős vállalkozóként értesítette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt (Nébih). Ha te is vettél belőle, ne add oda a családnak, vidd vissza!

tovább a cikkre
Megműtötték a fejüknél összenőtt sziámi ikreket Budapesten - Más nem vállalta a kockázatos beavatkozást
Megműtötték a fejüknél összenőtt sziámi ikreket Budapesten - Más nem vállalta a kockázatos beavatkozást

A két és féléves Rabia és Rukia sikeresen átesett a speciális magyar tervezésű szövettágító implantátum rendszer beültetésén 2019. január 25-én, azóta már elhagyhatták a klinikát.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

hirdetés

[x] hirdetés

Legnépszerűbb

Videók

Recept ajánlatunk

Sárgarépás burgonyapüré-leves

Sárgarépás burgonyapüré-leves

Levesek >>
6 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: 50 g burgonya 30 g sárgarépa só

Recept:

A burgonyát és a sárgarépát alaposan megtisztítjuk, meghámozzuk, apróra vágjuk és feltesszük kb. 200-300 ml vízben főzni. Enyhén sózhatjuk. Mikor puhára főtt, átturmixoljuk, hogy ne maradjanak benne zöldségdarabok. Még egyszer átforraljuk.

(...) tovább a teljes recepthez...


Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

Pocakosnapló

Pocakosnapló

2 800 Ft.-

Megnézem

Legfrissebb szakértői válasz

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Jogviták megoldásai - Bírósági perek kiváltása (családjog-betegjog-ingatlan és kártérítések vitái)

tovább a szakértőhöz >>

Szétköltözés, vagy megosztás a használatban?

Sok fontos részlet bújik meg a leírt helyzetben!


Első, hogy lehetőleg, szakembereink segítségével a kommunikáció egy szintjéhez vissza érdemes térni!


Viszonylag nem jellemző, hogy a nő szoruljon ki egy ingatlanból!


Készséggel várjuk Önt kollégáinkkal a használat megosztása témájában, gyakorlati lépésekkel!


Team munka, peres és nem peres gyakorlat egy helyen!
Ezt olvastad már? [x]
Szülés

Telefonon segítettek világra egy kisbabát a mentők Zuglóban - Így született a kis Jázmin!

vissza vissza