Rosszul lett az anyuka a reggeli készülődés közben, a mentők vitték iskolába a kislányát Budapesten

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Rosszul lett az anyuka a reggeli készülődés közben, a mentők vitték iskolába a kislányát Budapesten Egy budapesti lakásba vonultak ki a mentők, ahol az édesanya rosszul lett. Bár a mentők javasolták neki, hogy kórházi ellátást is igénybe kellene vennie, a lelkiismeretes anya nem akarta magára hagyni iskoláskorú gyermekét. De a mentők nem hagyták ennyiben a dolgot! Ismét egy aranyos esetről számolt be az Országos Mentőszolgálat - tudd meg, hogyan segítettek egy egyedülálló édesanyának Budapesten.

Mint az OMSZ Facebook-oldalán írták, egy budapesti lakásba vonultak ki a mentők, ahol egy egyedülálló édesanya rosszul lett és ellátásra szorult. Bár a mentők javasolták neki, hogy a kórházi ellátást is igénybe kellene vennie, a lelkiismeretes anya nem akarta magára hagyni iskoláskorú gyermekét. De a mentők nem hagyták ennyiben a dolgot!
 

Mentővel az iskolába



A mentésirányító segítségével a vidéken élő nagymamát hívták fel és kérték meg, hogy jöjjön Budapestre, hogy a kislányra vigyázni tudjon.Persze addig is a kislány nem maradhatott ki az iskolából, így míg az édesanyát kórházba vitték, útközben - természetesen engedéllyel - elkanyarodtak a gyerkőc iskolájához, ahova az egyik mentőtiszt bekísérte.



Így az anyuka megnyugodott, hogy jó kezekben lesz a gyermeke, amíg őt ellátják a kórházban.



Forrás és fotó: Facebook/OMSZ

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.03.12