3 éves kislány járgányát lopta el négy férfi Ászáron! - Bejutottak a családi ház udvarába és egyszerűen elvitték

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


3 éves kislány járgányát lopta el négy férfi Ászáron! - Bejutottak a családi ház udvarába és egyszerűen elvitték A kisbéri rendőrök az elkövetőket és az ellopott járművet is megtalálták. A kisautót az egyenruhások visszaadták tulajdonosának, egy három éves kislánynak. A kisbéri rendőrök az elkövetőket és az ellopott járművet is megtalálták. A kisautót az egyenruhások visszaadták tulajdonosának, egy három éves kislánynak, írta meg a police.hu.

3 éves kislány járgányát lopta el négy férfi Ászáron! - Bejutottak a családi ház udvarába és egyszerűen elvittékMegtetszett nekik a járgány
Négy férfi úgy gondolta, ellopja egy hároméves kislány elektromos kisautóját, ezért 2019. március 21-én bemásztak az ászári családi ház udvarára és magukkal vitték a járgányt.

Hamar elfogták őket
A kisbéri rendőrök a bejelentést követően azonnal az elkövetők felkutatására indultak - nem sokkal később ellenőriztek egy olyan gépjárművet, amiben négy férfi utazott.

A gépkocsiból pedig előkerült az ellopott kisautó is, ezért a férfiakat előállították a Kisbéri Rendőrkapitányságra.

A férfiak ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a rendőrség. Az elkövetőket a Kisbéri Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és gyorsított eljárásban bíróság elé állította.

Néhány nappal később a rendőrök a kisautót visszaadták kis tulajdonosának.

Forrás, fotó: police.hu
Kezdőfotó: Wikipedia/Debat634643642362

 

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.03.28