Ezért ne hagyd elöl a hajnyírót, ha gyerekek vannak a házban! - Ez az anyuka örökre megtanulta

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ezért ne hagyd elöl a hajnyírót, ha gyerekek vannak a házban! - Ez az anyuka örökre megtanulta Nem igazán volt boldog az az anyuka, akinek a kisfia unalmában feltalálta magát - és úgy gondolta, jó ötlet lesz megfodrászolni saját magát és a kistesóit. Egy elektromos hajnyíróval. Nem igazán volt boldog az a texasi anyuka, akinek a kisfia unalmában feltalálta magát - és úgy gondolta, jó ötlet lesz megfodrászolni saját magát és a kistesóit.

A kisfiú ugyanis mindezt egy hajnyíróval tette, ami a jelek tanúsága szerint nem volt gyerekek számára elérhetetlen helyen.

Ezért ne hagyd elöl a hajnyírót - ez az anyuka örökre megtanulta
Így Teddy ki is használta a kínálkozó alkalmat, és nekiesett a saját fejének. Aztán a sikertől felbuzdulva (meg amikor már nem talált könnyen lenyírható felületet a saját buksiján) rábeszélte a kishúgát, Eloise-t is, hogy legyen a rögtönzött fodrászat vendége - a pici lánynak pedig lényegében csak szőke kis copfjai maradtak a helyén.


A három kistesó - még a beavatkozás előtt

Hogy teljes legyen a bátyus sikere, a legkisebb tesó, Freddy sem maradt ki a mókából, bár az ő haját érte a legkisebb kár.

"Ez csak haj, majd kinő"
Nem csoda, ha édesanyjuk, a nővérkeként dolgozó Stephanie könnyekben tört ki, amikor meglátta őket, és bánatát ki is posztolta az Instagramra, bár a videón már ő vigasztalja a kicsiket, hogy ez csak haj és úgyis visszanő.


Nem sok hajuk maradt...

Akárhogy is, a videót a gyerekek nagybácsija, Ian Hagadorn a Twitteren is megosztotta, így egycsapásra sztár lett a három kis lurkóból. Sőt, egy újabb videóból az is kiderül, hogy végül a picik haját teljesen levágták - és úgy tűnik, hogy ez, legalábbis Teddynek és Freddynek, nagyon bejön.

Forrás, fotók: Instagram/stephie_leigh_

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.04.15