Van otthon megunt kisautó, plüssmaci? Most beteg gyerekeknek szerezhetsz vele örömet! - A János kórház gyermeksebészének kérése

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Van otthon megunt kisautó, plüssmaci? Most beteg gyerekeknek szerezhetsz vele örömet! - A János kórház gyermeksebészének kérése Ha van otthon megunt, de jó állapotú plüssállatka vagy kisautó, akkor most akár örömet is szerezhetsz vele: olvasd el a gyermeksebész felkérését! Megható kérésbe futottunk bele a Facebookon, melyet egy gyermeksebész tett közzé - mivel mi is fontosnak tartjuk a kezdeményezést, ezért megosztjuk veled.

Egy gyermeksebész kérése
A posztot Dr. Kőnig Róbert gyermeksebész tette közzé: arra kéri az internetező szülőket, nagyszülőket, hogy új, vagy megunt, de jó állapotú játékokkal tegyék boldogabbá a Szent János Kórház gyermeksebészetén fekvő kis betegeket.

"Kedves Internet Népe, Anyukák, Apukák, Nagyszülők!

Várjuk (akár használt, de jó állapotú) kisautók és plüssjátékok jelentkezését!

Van otthon megunt kisautó, plüssmaci? Most beteg gyerekeknek szerezhetsz vele örömet! - A János kórház gyermeksebészének kérése

Kezemben készleteink utolsó darabjait tartom...
Kis jutalom meglepetéseinkkel, melyeket Önöknek köszönhetünk ,a bátor és ügyes gyerekeket (hiszen mindegyikük az! ;) ) ajándékozzuk meg a vizsgálatok, kezelések, műtétek végén. Hiszem, hogy ettől kellemesebb és jobb élmény az ellátásunk, és így Mindenki jobban jár :D ;)

Az adományozó akár itt jelezhet nekem is üzenetben, vagy az osztályunkon is: Gyermeksebészet és Traumatológia - Szent János Kórház.

Nagyon, nagyon szépen köszönöm a megosztásokat és az adományokat is!!!"




Főként kisautókra lenne még szükség
Kérdésünkre a doktor úr nagy örömmel és meghatódva újságolta el, hogy bár még csak tegnap (április 17-én) reggel tette ki a posztot, máris rengeteg megkeresése volt.

Mivel többségében plüssmacikat ajánlottak fel a jólelkű szülők, ezért a Szülők Lapján keresztül azt üzeni, ahol van elfekvőben kisautó, azt nagyon szívesen fogadják, hiszen a gyermeksebészeten kisfiú betegeik is vannak és nekik nagy örömet szerezne.

Ha szívesen segítenél egy gyermekjátékkal, itt teheted meg:
Dr. Kőnig Róbert gyermeksebész Facebook-oldala »
Gyermeksebészet és Traumatológia - Szent János kórház Facebook-oldala »

Forrás, fotó: Facebook/Dr. Kőnig Róbert gyermeksebész

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.04.18