"Rendszeresen szexelek 10 év alatti kislányokkal" - Emailben kereste meg egy pedofil a háromgyermekes családot

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A három kislányt nevelő, Heves megyében élő szülők teljesen megdöbbentek az email láttán, végül betelefonáltak a rendőrségre és feljelentést tettek. Felzaklató emailt kapott néhány napja egy Heves megyében élő házaspár, akik három kiskorú lányt nevelnek, írta meg a Borsonline. Fogalmuk sincs, ki küldhette, mindenesetre szóltak a rendőrségnek.

"Rendszeresen szexelek 10 év alatti kislányokkal, és ezért szívesen fizetek sok pénzt, amit soha nem kell visszaadni. Mit gondolsz, tudnál kislányt jó pénzért?" - áll egyebek közt abban az emailben, melyet a család az önmagát "43 éves, aktív pedofil pasi"-nak tituláló ismeretlentől kapott.

Sőt, hogy szavainak nyomatékot adjon, egy 10 éves szőke kislány meztelen fotóját is csatolta a levélhez a feladó, azt állítva, hogy nemrégiben a képen látható kislánnyal lépett szexuális kapcsolatba.


A sötét webről érkezhetett az email, és biztosan másoknak is elküldte, mondja a szakértő

Szóltak a rendőrségnek
Mint az édesapa, Zubor András a lapnak elmesélte, szörnyű számukra a tudat, hogy valaki vadászik a kislányaikra (11, 9 és 2 évesek), és fogalmuk sincs, ki állhat a háttérben. Mindenesetre egyből telefonáltak a rendőrségre, és feljelentést is tettek.

A lap által megkérdezett szakértő szerint a levelet a sötét webről küldhette valaki, ami egyébként is melegágya a különféle illegális tevékenységeknek, mint amilyen a drogárusítás vagy emberkereskedelem. Úgy véli, a feladó email-címét is ott regisztrálta be valaki, és küldte a levelet a szülőknek.

Azt is hozzátette, nem nehéz manapság hozzájutni bárki email címéhez, a pedofiloknak pedig amúgy is módszere, hogy különféle emailcím-listákat csereberélnek és ezeken keresztül próbálják becserkészni a szülőket.

A szakértő szerint ilyenkor csak egyet lehet tenni: azonnal értesíteni a rendőrséget.

Ez is érdekelhet!
Ezért veszélyes családi képeket megosztani a Facebookon! - A rendőrség figyelmeztetése »


Forrás: Borsonline
Fotó: Freepik/creativeart (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.05.07