Négyéves kislány lett rosszul egy dorogi óvodában - Mentőhelikopterrel siettek a segítségére

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Négyéves kislány lett rosszul egy dorogi óvodában - Mentőhelikopterrel siettek a segítségére Szerencsésen végződött mentésről adott hírt hétfőn az Országos Mentőszolgálat - egy négyéves kislány életét sikerült megmenteni Dorogon. Szerencsésen végződött mentésről adott hírt hétfőn az Országos Mentőszolgálat - egy négyéves kislány életét sikerült megmenteni Dorogon.

Az Országos Mentőszolgálat így adott hírt a történtekről 2019. május 13-án délután:

"Eszméletlen gyermekhez kértek segítséget a Tatabányai Mentésirányítástól ma délután. Rutinos mentésvezető bajtársunk azonnal riasztotta a legközelebbi mentőgépkocsit, miközben eset kocsit, és a gyermekrohamkocsi szakembereit is elindította. Nem sokkal később a mentőhelikopter is felszabadult, így ők is a helyszínen landoltak pár percen belül. A mentőerők bár még sosem találkoztak, tökéletes csapatot alkotva küzdöttek a kislányért. Az ellátás hosszú percekig tartott, végül stabil állapotban szállíthatták bajtársaink kórházba a gyermeket."

Négyéves kislány lett rosszul egy dorogi óvodában - Mentőhelikopterrel siettek a segítségére

Az Origo információi szerint a dorogi Zrínyi óvodában történt az eset, a kislány epilepsziás rohamot kapott, ezért volt szükség a sürgős segítségre.

A helyiek egyébként meg is lepődtek, amikor a mentőhelikopter hétfő délután háromnegyed 3 körül egy forgalmas közúton landolt.

Forrás, fotók: Facebook/Országos Mentőszolgálat, Origo

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.05.15