Főoldal > Cikkek > Hírek, érdekességek > Meghalt egy 11 hónapos kislány, mert a szülei fél napon át a forró autóban hagyták! - A nagymama fedezte fel a p - Szülők Lapja

Meghalt egy 11 hónapos kislány, mert a szülei fél napon át a forró autóban hagyták! - A nagymama fedezte fel a picit

Szülőklapja képBár rendszeresen elhangzik a figyelmeztetés, hogy - főleg nyáron - tilos akárcsak 1-2 percre is az autóban hagyni a kisgyermeket vagy kutyát, sokan még mindig nem hiszik el, milyen könnyen tragédiával végződhet a felelőtlenség.

Szerző: Szülők lapja
2019-06-12
Forrás: Szülők lapja
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Bár rendszeresen elhangzik a figyelmeztetés, hogy - főleg nyáron - tilos akárcsak 1-2 percre is az autóban hagyni a kisgyermeket vagy kutyát, sokan még mindig nem hiszik el, milyen könnyen tragédiával végződhet a felelőtlenség.

15 órán keresztül a felforrósodott autóban
Mint történt az legutóbb június 7-én, múlt pénteken Missouri államban, amikor is a szülők ráadásul nem kevesebb, mint 15 órán keresztül hagyták szegény kisgyermeküket a járműben! Mire a nagymama felfedezte a 11 hónapos Joseline-t a feljárón álló kocsi hátsó ülésén, már nem lehetett a kislányon segíteni, közölte az USA Today.Azt hitték, a másik kivette
A szülők nem kegyetlenségből zárták rá gyermekükre az autót - elmondásuk szerint mindketten meg voltak győződve arról, hogy a másikuk már kivette a kocsiból a picit. (Arról nem szólnak a hírek, fél napon keresztül hogyhogy nem vették észre, hogy csendes a lakás, a pici nem mászkál, nem éhes, nem hangoskodik...) Akárhogy is, a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolja mind az anyát, mind pedig az apát.

- Mindig borzasztó, amikor egy ember meghal, különösen ha ilyen kicsi gyermekről van szó, mint most - mondta el a rendőrség szóvivője a Fox 4 csatornának.

Több mint félszáz kisgyermek halt meg hasonlóan tavaly
1998 óta tartják számon a statisztikák, hogy hány gyermek hal meg hőguta következtében az Egyesült Államokban. Az eltelt évtizedekben több mint 800 kisgyermek lelte halálát ilyen szörnyű körülmények között.

Csak a 2018-as évben 52 gyermek halálát okozta a hőguta, mert véletlenül vagy büntetésből a forró autóban hagyták, de évente átlagosan 38 gyerek halála vezethető vissza ugyanerre az okra.

Gyakran el sem hiszik az emberek, hogy a kinti 27-28 fokos kellemes nyári meleg ilyen végzetes hatással lehet a kocsiban hagyott gyermekre, pedig a jármű percek alatt is életveszélyessé forrósodhat. Nem egyszer pedig az vezet tragédiához, hogy a szülő "csupán pár percre" beugrik vásárolni, és a nagy válogatás közben nem észleli az idő múlását.

Ez is érdekelhet!
Így forrósodik fel a gépkocsi belseje percek alatt - Megdöbbentő eredményt hozott egy kísérlet »


Forrás: Usatoday
Kezdőfotó: Pixabay (illusztráció!)

Címkék: 11 hónapos, tragédia, forró autó

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

Fényes nappal elcsalta a kisfiút, és meg akarta erőszakolni egy férfi Újpesten! - Most sikerült elfogni a tettest
Fényes nappal elcsalta a kisfiút, és meg akarta erőszakolni egy férfi Újpesten! - Most sikerült elfogni a tettest

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki még májusban erőszakoskodni próbált Újpesten egy 12 éves kisfiúval. A gyermeket a férfi elcsalta egy fás-bokros területre, de szerencsére a kisfiú el tudott menekülni.

tovább a cikkre
Rengeteg műanyagrészecske jut a testedbe, ha palackozott vizet iszol! - Mérgező anyagok is felszabadulhatnak belőle
Rengeteg műanyagrészecske jut a testedbe, ha palackozott vizet iszol! - Mérgező anyagok is felszabadulhatnak belőle

Évente fejenként legalább 50 ezer műanyagrészecskét esznek meg az emberek átlagosan és hasonló mennyiséget lélegeznek be egy új tanulmány szerint. A valós szám a szakértők szerint ennél sokkal nagyobb is lehet.

tovább a cikkre
Eltűnt egy kislány Budapesten! A rendőrség a lakosság segítségét kéri - Fotót és személyleírást is közzétettek
Eltűnt egy kislány Budapesten! A rendőrség a lakosság segítségét kéri - Fotót és személyleírást is közzétettek

Zsákai Patrícia Lilla 2019. június 4-én, kedden a II. kerületből tűnt el. A 14 éves kislány felkutatása jelenleg is folyamatban van.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

Legnépszerűbb

Videók

Recept ajánlatunk

Paradicsomlé

Paradicsomlé

Gyümölcslevek >>
6 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: 100-150 gramm paradicsom

Recept:

A paradicsomot alapos mosás után forrásban lévő vízbe tesszük. A héj ráncosodása után a vízből kiemelve a héját lehúzzuk és kipréseljük, vagy szitán átnyomkodjuk.
Értékes ásványianyag-forrás.

Szék(...) tovább a teljes recepthez...


Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

hirdetés

[x] hirdetés

Legfrissebb szakértői válasz

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Jogviták megoldásai - Bírósági perek kiváltása (családjog-betegjog-ingatlan és kártérítések vitái)

tovább a szakértőhöz >>

Igazságügyi mediátor felkérése egyszerű szabályok mentén!

Nagyön örülök, hogy a párkapcsolata válságában legalább személyem kiválasztásában egyet tudnak érteni! Ez jó hír Önöknek!

Bejelentkezésre a névjegyemen látható telefonon 06-305-992-842 van mód napközben!


Reálmediátor tevékenység (RM) a Felek közötti vita bírósági per kiváltásával történő megoldása! Sokezer ügyféltalálkozó nyomán dolgoztuk ki.Eredménye a válások körüli egyezségek.

Nem szívesen írok árakat, de a tájékoztatás és kérdése fontos nekem!


Mediáció esetében óvakodni érdemes az alacsony munkadíjtól a hírdetésekben - mert az bizonytalanságról, rutintalanságról, részképzettségről árulkodik.


Egy válás mediációja, a bírósági vagyonmegosztás kiváltása munkaigényes és felkészültséget igénylő igazságügyi mediátori feladat!


Tudom pontosabbra gondolt ezért jelzem, hogy egy reálmediátori találkozó és feldolgozó alkalom általában 75.000Ft-90.000Ft közé esik.
Időben ez 3-4 órát jelent a szükséges írásos nyilatkozatokkal, külön rövid kaukusz ülésekkel.


Vesse össze a vagyonmegosztási perek akár több millió forintos több évre terjedő költségével a láthatja a bírósági per kiváltása reálmediátorral olcsóbb, időtakarékosabb!

Ezt olvastad már? [x]
Hivatalos ügyek

11 éves nevelt lányát ejtette teherbe a férfi, míg az anya részegen aludt a másik szobában - Most emeltek vádat ellenük

vissza vissza