Főoldal > Cikkek > Hírek, érdekességek > Nejlonzacskóba rejtve találtak rá egy egészséges újszülött kislányra! - Egy közelben lakó férfi lett figyelm - Szülők Lapja

Nejlonzacskóba rejtve találtak rá egy egészséges újszülött kislányra! - Egy közelben lakó férfi lett figyelmes a sírásra

Szülőklapja képEgészséges újszülött kislányt találtak egy elhagyatott, erdős területen, nejlonzacskóba csomagolva néhány héttel ezelőtt, a pici szüleire azóta sem tudtak rábukkanni a hatóságok.

Szerző: Szülők lapja
2019-07-01
Forrás: Szülők lapja
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Valóságos csoda, hogy még élve találták meg azt az újszülött kislányt, akit szülőanyja egy zacskóban dobott ki Georgia állam egyik fás részén.

Egy nejlonzacskóban találták meg
Az eset még június 6-án történt este 10 óra környékén, ráadásul a mentésről videó is készült! A felvételen látható, ahogy egy férfi térdel a füvön, és éppen azt ecseteli, különös hangokra lett figyelmes az éjszakában.

Bár ő állatra tippelt, a gyerekei szerint kisbaba sírt, ezért aztán kiment és elkezdte keresni a hang forrását, majd a hatóságokat is értesítette.Teljesen egészséges kisbaba
Végül Forsyth megye rendőrei meg is találták a síró csecsemőt egy nejlonzacskóba csomagolva, még a köldökzsinórja sem volt elvágva. Az egyik rendőr rögtön végig is nézte a pici testét, nincs-e rajta sérülés, majd a kislányt takarókba bugyolálták és egy közeli csecsemőosztályra szállították, ahol kórházi ellátásban részesült.

Mivel az édesanyjáról vagy más hozzátartozójáról sincs hír, a kislányt jobb híján Indiának nevezték el. A talált baba után máris hatalmas az érdeklődés, több mint ezer ember jelentkezett a világ minden tájáról, hogy szívesen örökbe fogadná.

- Elképesztő, hányan szeretnék a családjukba fogadni ezt a kis csöppséget - mégis akadt valaki, aki meg akart szabadulni tőle - mondta el Ron Freeman seriff.Egyelőre nem tudják, kik a szülei
A mentésről szóló videót egyébként azért tették közzé a hatóságok, hátha így sikerül nyomára bukkanni a pici szüleinek vagy egyéb használható információhoz jut a rendőrség a származásáról. Addig is a Georgia állambéli Család- és Gyermekügyi Szolgálatnál vigyáznak rá.

Ez a törvény Georgia államban
A Forsyth Megyei Seriff Hivatal a Facebook oldalán hívta fel arra a figyelmet, Georgia állam törvényei szerint minden anyának joga van ahhoz, hogy ha úgy érzi, nem tud gondoskodni újszülött gyermekéről, akkor 30 napig egy úgynevezett "biztonságos menedék"-re vigye. Ez lehet kórház, rendőrség, vagy akár tűzoltóság is. Ebben az esetben nem kérdeznek tőle semmit, nem firtatják, ki ő és honnan jött, és vádat sem emelnek ellene.

Forrás: People, Facebook/Forsyth County Sheriff's Office
Fotó: Forsyth County Sheriff's Office

Címkék: baba, újszülött, igaz történet

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

Úgy megrázta a férfi a 2 éves kisgyereket, hogy újra kellett éleszteni - Végül a kisfiú belehalt a bántalmazásba
Úgy megrázta a férfi a 2 éves kisgyereket, hogy újra kellett éleszteni - Végül a kisfiú belehalt a bántalmazásba

A 30 éves férfi a 2 éves nevelt fia fegyelmezése során gyakran alkalmazott testi fenyítést, rácsapott a sértett fenekére, ellökte magától, illetve többször bedobta a kiságyba. A kisgyermek végül belehalt a bántalmazásba.

tovább a cikkre
Videó: 2 éves kislány zuhant ki a második emeletről - Ez a fiú az utolsó pillanatban kapta el a gyereket!
Videó: 2 éves kislány zuhant ki a második emeletről - Ez a fiú az utolsó pillanatban kapta el a gyereket!

Az utolsó pillanatban sikerült megmentenie egy 17 éves fiúnak egy ablakból kizuhanó 2 éves kislányt, most a fél világ hősként ünnepli.

tovább a cikkre
Nem mindegy, mit eszel kismamaként! - Ezek az ételek elősegíthetik az autizmus kialakulását a magzatban
Nem mindegy, mit eszel kismamaként! - Ezek az ételek elősegíthetik az autizmus kialakulását a magzatban

A feldolgozott élelmiszerek fogyasztása okozhatja, hogy növekszik az autizmus gyakorisága, vélik amerikai kutatók. Ennek oka, hogy a polifoszforsav, amelyet a feldolgozott élelmiszereket tartósítja, csökkenti a magzat agyában az idegsejtek fejlődését.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

Legnépszerűbb

Videók

Recept ajánlatunk

Sárgarépás csirkehúspüré

Sárgarépás csirkehúspüré

Főzelékek >>
7 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: Hozzávalók 1 főre: 140 g sárgarépa 60 g csirkemell

Recept: A sárgarépát a csirkehússal megfőzzük, majd robotgéppel pürésítjük.

Dietetikus véleménye:

A főzővíz egy részét tartsuk meg, ezt használjuk fel a pürésítés során. A csirkemellet lecserélhetjük lebőr&(...) tovább a teljes recepthez...


Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

hirdetés

[x] hirdetés

Legfrissebb szakértői válasz

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Jogviták megoldásai - Bírósági perek kiváltása (családjog-betegjog-ingatlan és kártérítések vitái)

tovább a szakértőhöz >>

Igazságügyi mediátor felkérése egyszerű szabályok mentén!

Nagyön örülök, hogy a párkapcsolata válságában legalább személyem kiválasztásában egyet tudnak érteni! Ez jó hír Önöknek!

Bejelentkezésre a névjegyemen látható telefonon 06-305-992-842 van mód napközben!


Reálmediátor tevékenység (RM) a Felek közötti vita bírósági per kiváltásával történő megoldása! Sokezer ügyféltalálkozó nyomán dolgoztuk ki.Eredménye a válások körüli egyezségek.

Nem szívesen írok árakat, de a tájékoztatás és kérdése fontos nekem!


Mediáció esetében óvakodni érdemes az alacsony munkadíjtól a hírdetésekben - mert az bizonytalanságról, rutintalanságról, részképzettségről árulkodik.


Egy válás mediációja, a bírósági vagyonmegosztás kiváltása munkaigényes és felkészültséget igénylő igazságügyi mediátori feladat!


Tudom pontosabbra gondolt ezért jelzem, hogy egy reálmediátori találkozó és feldolgozó alkalom általában 75.000Ft-90.000Ft közé esik.
Időben ez 3-4 órát jelent a szükséges írásos nyilatkozatokkal, külön rövid kaukusz ülésekkel.


Vesse össze a vagyonmegosztási perek akár több millió forintos több évre terjedő költségével a láthatja a bírósági per kiváltása reálmediátorral olcsóbb, időtakarékosabb!

Ezt olvastad már? [x]
Hivatalos ügyek

Covid 4. hullám, védelmi intézkedések: November 1-től kötelező maszkot viselni a tömegközlekedésben

vissza vissza