Nejlonzacskóba rejtve találtak rá egy egészséges újszülött kislányra! - Egy közelben lakó férfi lett figyelmes a sírásra

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Nejlonzacskóba rejtve találtak rá egy egészséges újszülött kislányra! - Egy közelben lakó férfi lett figyelmes a sírásra Egészséges újszülött kislányt találtak egy elhagyatott, erdős területen, nejlonzacskóba csomagolva néhány héttel ezelőtt, a pici szüleire azóta sem tudtak rábukkanni a hatóságok. Valóságos csoda, hogy még élve találták meg azt az újszülött kislányt, akit szülőanyja egy zacskóban dobott ki Georgia állam egyik fás részén.

Egy nejlonzacskóban találták meg
Az eset még június 6-án történt este 10 óra környékén, ráadásul a mentésről videó is készült! A felvételen látható, ahogy egy férfi térdel a füvön, és éppen azt ecseteli, különös hangokra lett figyelmes az éjszakában.

Bár ő állatra tippelt, a gyerekei szerint kisbaba sírt, ezért aztán kiment és elkezdte keresni a hang forrását, majd a hatóságokat is értesítette.



Teljesen egészséges kisbaba
Végül Forsyth megye rendőrei meg is találták a síró csecsemőt egy nejlonzacskóba csomagolva, még a köldökzsinórja sem volt elvágva. Az egyik rendőr rögtön végig is nézte a pici testét, nincs-e rajta sérülés, majd a kislányt takarókba bugyolálták és egy közeli csecsemőosztályra szállították, ahol kórházi ellátásban részesült.

Mivel az édesanyjáról vagy más hozzátartozójáról sincs hír, a kislányt jobb híján Indiának nevezték el. A talált baba után máris hatalmas az érdeklődés, több mint ezer ember jelentkezett a világ minden tájáról, hogy szívesen örökbe fogadná.

- Elképesztő, hányan szeretnék a családjukba fogadni ezt a kis csöppséget - mégis akadt valaki, aki meg akart szabadulni tőle - mondta el Ron Freeman seriff.



Egyelőre nem tudják, kik a szülei
A mentésről szóló videót egyébként azért tették közzé a hatóságok, hátha így sikerül nyomára bukkanni a pici szüleinek vagy egyéb használható információhoz jut a rendőrség a származásáról. Addig is a Georgia állambéli Család- és Gyermekügyi Szolgálatnál vigyáznak rá.

Ez a törvény Georgia államban
A Forsyth Megyei Seriff Hivatal a Facebook oldalán hívta fel arra a figyelmet, Georgia állam törvényei szerint minden anyának joga van ahhoz, hogy ha úgy érzi, nem tud gondoskodni újszülött gyermekéről, akkor 30 napig egy úgynevezett "biztonságos menedék"-re vigye. Ez lehet kórház, rendőrség, vagy akár tűzoltóság is. Ebben az esetben nem kérdeznek tőle semmit, nem firtatják, ki ő és honnan jött, és vádat sem emelnek ellene.

Forrás: People, Facebook/Forsyth County Sheriff's Office
Fotó: Forsyth County Sheriff's Office

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.07.01