Sikerült: Összegyűlt a kis Zente gyógykezelésére szánt pénz! - Az örömteli hírt szerda reggel közölte a kisfiú édesanyja

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Sikerült: Összegyűlt a kis Zente gyógykezelésére szánt pénz! - Az örömteli hírt szerda reggel közölte a kisfiú édesanyja A kisfiú édesanyja szerda reggel posztolta a Facebookon az örömteli hírt, miszerint sikerült összegyűjteniük a 700 millió forintot, melybe a kis Zente gyógyszere kerül. A kisfiú édesanyja szerda reggel posztolta a Facebookon az örömteli hírt, miszerint sikerült összegyűjteniük a 700 millió forintot, melybe a kis Zente gyógyszere kerül.

Egy egész ország szurkolt a másfél éves Zentének, miután kiderült, hogy a kisfiú SMA 1 betegségben szenved és a meggyógyítása 700 millió forintba kerül - ez ugyanis annak az egyadagos gyógyszernek az ára, aminek segítségével a kisfiú gerinc eredetű izomsorvadását tünetmentessé lehet tenni az egész életére.

A család a nyilvánossághoz fordult, és arra kértek mindenkit, ha csak 700 forinttal tudják támogatni a kezelést, akkor máris sokat tettek Zentéért. Az ország pedig összefogott, magánemberek és cégek ajánlottak fel kisebb-nagyobb összegeket és várták a csodát, hogy összegyűljön ez a kimondva is óriási összeg.

Nos, szeptember 25. a csoda napja, ma reggel ugyanis Zente édesanya ujjongva közölte a Facebookon, hogy megvan a pénz. A Rádió 1 műsorvezetőinek pedig azt is elárulta, egy titokzatos adományozó kerek 100 millió forintot tett hozzá az összegyűlt összeghez, de azt kérte, ne derüljön ki a neve.

Köszönjük mindenkinek, aki segített!

Sikerült: Összegyűlt a kis Zente gyógykezelésére szánt pénz! - Az örömteli hírt szerda reggel a kisfiú édesanyja posztolta

Forrás: Facebook/Zente SMA 1 Baby

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.09.25