Főoldal > Cikkek > Hírek, érdekességek > Bokszerrel verte meg iskolatársát egy nyolcadikos fiú a 11. kerületben - Az apuka mesélte el, mi történt - Szülők Lapja

Bokszerrel verte meg iskolatársát egy nyolcadikos fiú a 11. kerületben - Az apuka mesélte el, mi történt

Szülőklapja képBrutálisan megverte egy 14 éves fiú a hatodikos iskolatársát, mert a fiú kancsalnak nevezte a barátnőjét. Az édesapát kérdeztük a megdöbbentő eset részleteiről.

Szerző: Szülők lapja
2019-10-10
Forrás: Szülők lapja
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Az ember azt gondolná, hogy a gyermeke a barátai, iskolatársai társaságában egy bekamerázott játszótéren, fényes nappal biztonságban van. De mint a legutóbbi eset tanúsítja, ez messze nincs így.

Bokszerrel verték meg
Megdöbbentő esetről számolt be egy háromgyermekes édesapa egy Facebookos csoportban: 11 éves kisfiát, Dejánt brutálisan megverte egy nyolcadikos fiú, ráadásul nem is puszta ököllel, hanem egy bokszerrel. Hogy mi volt a kiváltó ok? Az, hogy a 14 éves fiúnak a barátnője kancsal, és bár ezzel korábban már többször is vicceskedtek a diákok (sőt, maga a nyolcadikos srác is együtt nevetett a többiekkel), ezúttal úgy gondolta, megtorolja a sérelmeket - és véleményét nem szavakkal, hanem bokszercsapásokkal adta 11 éves iskolatársa tudtára.Az eset október 2-án, egy, a gyerekek 11. kerületi iskolájához közeli játszótéren történt - 10-15 felsős diák a suli után - mint sokszor máskor - itt bandázott, közöttük volt a támadó és az áldozat is.

Látlelet készült a sebeiről
Mint az édesapa lapunknak elmesélte, Deján végül csak úgy tudott szabadulni a brutális verés alól, hogy szabályosan lerúgta magáról a másik fiút és visszarohant az iskolába segítségért. Az intézményben még ott volt az igazgató és néhány tanár is, akik bekötözték a sebeit, közben értesítették a szülőket.

A 11 éves fiút a szülők először a kerületi SZTK-ba vitték, ők pedig azonnal továbbirányították a sérültet a János kórházba. Itt látlelet készült a sebeiről: a feje jobb oldalán egy 5 centis, a balon két félcentis repesztett seb volt, emellett felületi sérüléseket szenvedett a nyakán, a végtagjain, a lapockája és a szeme bevérzett, az arca lila volt és földagadt.A szülők természetesen feljelentést is tettek az ügyben a rendőrségen, ahonnan éjjel 11-kor engedték őket csak haza a vallomástétel és tanúk kihallgatása után.

Az iskolában nem lett következménye az ügynek
Bár az ember azt gondolná, az iskolában előveszik a tettes nyolcadikos fiút, az édesapa elmondása szerint sajnos semmi ilyesmi nem történt. A verekedős diáktól ugyan az igazgató a bokszert elkobozta, de semmilyen figyelmeztetést, intést, rovást vagy egyebet nem kapott - egyszóval semmi következménye nem lett annak, hogy véresre verte egy több évvel fiatalabb iskolatársát, ráadásul egy olyan eszközzel, melyet a 175/2003. (X. 28.) Kormányrendelet "a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz"-nek minősít és tiltja a használatát.

Mint az iskola igazgatónője az apukának hangsúlyozta, bár elítélik a gyermekek közti erőszakot, ugyanakkor mivel az eset közterületen történt, ezért nem áll módjukban hivatalból intézkedni.

Így lényegében az eset után a támadó ugyanúgy jár az iskolába, mintha semmi nem történt volna. A 11 éves áldozat viszont fél elhagyni az osztálytermét a szünetekben, nehogy összefusson vele, és egyszerűen nem fér a fejébe - ahogy az édesapának sem -, hogyan lehet egy ilyen támadást következmények nélkül megúszni.

Forrás, fotók: Facebook/Canjavec Tamás (engedéllyel!)

Címkék: igaz történet, megvert, boxer, 11. kerület

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

"Vekerdy Tanár Úr ma hajnalban csöndben elment" - Elhunyt Vekerdy Tamás

A népszerű pszichológus, író, a Waldorf-pedagógia egyik fontos magyarországi képviselője 84 éves volt. Halálhírét a hivatalos Facebook-oldalán tudatták.

tovább a cikkre
Mostantól bűncselekménynek számít, ha egy szülő megüti a gyerekét! - Nincs több nevelő célzatú atyai pofon
Mostantól bűncselekménynek számít, ha egy szülő megüti a gyerekét! - Nincs több nevelő célzatú atyai pofon

Az új törvénnyel egyrészt a felnőttekkel egyenlő jogokat biztosítanak a fizikai erőszak ellen a gyerekeknek is, másrészt összhangba hozzák a skót szabályozást az ENSZ ajánlásával.

tovább a cikkre
Zebra elé festett jelek: Így próbálják elkerülni a gyalogos baleseteket Orosházán - Szerinted beválik?
Zebra elé festett jelek: Így próbálják elkerülni a gyalogos baleseteket Orosházán - Szerinted beválik?

A piktogramok figyelmeztetik a zebrán áthaladókat, hogy közben ne használjanak mobiltelefont, fülhallgatót, vagy bármilyen olyan eszközt, ami elvonja a figyelmüket a biztonságos közlekedésről.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

Legnépszerűbb

Videók

Recept ajánlatunk

Őszibarackpüré

Őszibarackpüré

Gyümölcspépek >>
6 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: 100-150 gramm őszibarack

Recept:

A megmosott, meghámozott barackot almareszelőn lereszeljük. önmagában, vagy egy kis anyatejjel elkeverve adjuk a csecsemőnek.

Fontos!
A gyümölcspépet lehetőleg frissen készítve kapja a baba, mert, ha sokáig állni hagyjuk, akkor a C-vitamin-tartalma csökken!
A gyü(...) tovább a teljes recepthez...


Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

Legfrissebb szakértői válasz

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Jogviták megoldásai - Bírósági perek kiváltása (családjog-betegjog-ingatlan és kártérítések vitái)

tovább a szakértőhöz >>

Igazságügyi mediátor felkérése egyszerű szabályok mentén!

Nagyön örülök, hogy a párkapcsolata válságában legalább személyem kiválasztásában egyet tudnak érteni! Ez jó hír Önöknek!

Bejelentkezésre a névjegyemen látható telefonon 06-305-992-842 van mód napközben!


Reálmediátor tevékenység (RM) a Felek közötti vita bírósági per kiváltásával történő megoldása! Sokezer ügyféltalálkozó nyomán dolgoztuk ki.Eredménye a válások körüli egyezségek.

Nem szívesen írok árakat, de a tájékoztatás és kérdése fontos nekem!


Mediáció esetében óvakodni érdemes az alacsony munkadíjtól a hírdetésekben - mert az bizonytalanságról, rutintalanságról, részképzettségről árulkodik.


Egy válás mediációja, a bírósági vagyonmegosztás kiváltása munkaigényes és felkészültséget igénylő igazságügyi mediátori feladat!


Tudom pontosabbra gondolt ezért jelzem, hogy egy reálmediátori találkozó és feldolgozó alkalom általában 75.000Ft-90.000Ft közé esik.
Időben ez 3-4 órát jelent a szükséges írásos nyilatkozatokkal, külön rövid kaukusz ülésekkel.


Vesse össze a vagyonmegosztási perek akár több millió forintos több évre terjedő költségével a láthatja a bírósági per kiváltása reálmediátorral olcsóbb, időtakarékosabb!

Ezt olvastad már? [x]
Gyermekprogramok

Medvés programok 2022: Medveles, Mackófarsang, Mackófesztivál, Medve napok az állatkertekben - Mikor hova mehetsz?

vissza vissza