A debreceni négyes ikreket ma végre hazaengedték a kórházból! - Tündéri fotó készült az 5 hetes babákról

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A debreceni négyes ikreket ma végre hazaengedték a kórházból! - Tündéri fotó készült az 5 hetes babákról Hazamehettek végre a kórházból a debreceni négyes ikrek, akik jó egy hónappal ezelőtt születtek a terhesség 32. hetében. Ennek örömére friss fotó is készült a boldog szülőkről és a picikről. Hazamehettek végre a kórházból a debreceni négyes ikrek, akik jó egy hónappal ezelőtt születtek a terhesség 32. hetében.

Mint korábban mi is hírt adtunk róla, a picik mesterséges megtermékenyítéssel fogantak, és a terhesség 32. hetében születtek meg 2019. október 24-én, csütörtök este.

A debreceni négyes ikreket ma végre hazaengedték a kórházból! - Tündéri fotó készült az 1 hónapos babákról
Anita, Anna, Panna, valamint Richárd a születésükkor - MTI/Czeglédi Zsolt

A 26 éves, Békés megyében élő édesanya, Nagyné Kozák Anita akkor már negyedik hete feküdt a klinikán. A szülés spontán indult meg, a magzatokat császármetszéssel segítették világra.

A három kislány és egy kisfiú 1230 és 1750 gramm közötti súllyal született, és egészen mostanáig a kórház koraszülött osztályán voltak, hogy kellőképpen megerősödjenek.

A debreceni négyes ikreket ma végre hazaengedték a kórházból! - Tündéri fotó készült az 1 hónapos babákról
A boldog szülők a négy pici babával - MTI/Czeglédi Zsolt

Végül most, november 29-én, pénteken vihették haza a boldog szülők Anitát, Annát, Richárdot, valamint a kis Pannát, amiről természetesen fotó is készült.

Forrás, fotók: MTI

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.11.29