Anya lett Cameron Diaz! Ennyit árult el újszülött kislányáról a 47 éves színésznő

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Anya lett Cameron Diaz! Ennyit árult el újszülött kislányáról a 47 éves színésznő Hatalmas meglepetéssel szolgált rajongóinak a napokban Cameron Diaz: a 47 éves színésznő ugyanis anya lett! Hatalmas meglepetéssel szolgált rajongóinak a napokban Cameron Diaz: a 47 éves színésznő ugyanis anya lett!

A nagy hírt Cameron Diaz, aki öt éve ment férjhez Benji Madden rocksztárhoz, 2020. január 3-án osztotta meg több mint 6 millió követőjével az Instagram-oldalán, ám sok részlet nem derül ki a bejegyzéséből.

- Boldog új évet kívánnak Maddenék! Boldogok, áldottak és hálásak vagyunk, hogy ezt az új évtizedet kislányunk, Raddox Madden születésének hírével indíthatjuk - kezdte a sztár a posztot, majd leírta, hogy a pici lány rögtön a szívükbe lopta magát és vele lett teljes a család, ugyanakkor fotókra vagy egyéb részletekre senki se számítson, csak annyit árulnak el róla, hogy nagyon-nagyon cuki.

Anya lett Cameron Diaz! Ennyit árult el újszülött kislányáról a 47 éves színésznő

Béranya hordta ki?
Természetesen a 47 éves sztár bejelentése rögtön találgatásokra adott okot: több hozzászóló, illetve a Daily Mail szerint is valószínűleg béranya hozta világra a kicsit - erre utalhat az is, hogy a tavaly novemberben készült lesifotókon egyáltalán nem látszik, hogy terhes lenne a színésznő.

Cameron Diaz, aki olyan filmekkel vált híressé a 90-es és kétezres években, mint A maszk, a Charlie Angyalai, a Rossz tanár vagy A csajok bosszúja, sokáig azt nyilatkozta, hogy a gyerekkérdés távol áll tőle. Ám mindez megváltozott, amikor 2014 tavaszán megismerkedett a nála 7 évvel fiatalabb rocksztárral, Benji Maddennel - majd alig fél évvel később hozzá is ment egy titkos ceremónia keretén belül.

Anya lett Cameron Diaz! Ennyit árult el újszülött kislányáról a 47 éves színésznő

- Szeretnék jobb, mélyebb kapcsolatot ápolni azokkal, akik közel állnak hozzám, természetesen a férjemet is beleértve. Azt hiszem, életem legjobb döntése volt, hogy hozzámentem - vallotta korábban az InStyle magazinnak.

Visszavonult a szerepléstől
A színésznő a 2014-es Szexvideó című vígjáték forgatása után visszavonult a reflektorfénytől, és állítása szerint nem sieti el a visszatérést.

- Lényegében életem felét a nyilvánosság előtt éltem, úgyhogy azt hiszem, teljesen érthető, ha most egy darabig magamra akarok figyelni és majd én eldöntöm, hogyan és milyen formában mutatkozom meg újra a nagyvilágnak, ha ezt látom jónak - ismerte el a lapnak a sztár, aki az utóbbi években több életmód-kötet szerzője is (A test könyve, A hosszú élet könyve).

Forrás, fotó: DailyMail, Instagram/camerondiaz
Fotó: Facebook/Camerondiaz, Telecast99

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2020.01.06