A legkülönlegesebb újévi ikrek: Csak 30 perc különbséggel jöttek világra, mégis a szülinapjuk más évre és napra esik!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A legkülönlegesebb újévi ikrek: Csak 30 perc különbséggel jöttek világra, mégis a szülinapjuk más évre és napra esik! Különleges időpontban jöttek világra egy indianai pár ikrei, a kicsik ugyanis nem csak más napon, de ráadásul különböző évben (sőt, évtizedben!) születtek! Különleges időpontban jöttek világra egy indianai pár ikrei, a kicsik ugyanis nem csak más napon, de ráadásul különböző évben is születtek!

Ikreknél megszokott, hogy a babák több perces, vagy akár félórás különbséggel bújnak ki édesanyjuk pocakjából. Igen ám, de mi van olyankor, ha a szülés éppen szilveszter éjjelére esik?

Ikrek, mégis más évben születtek
Nos, akkor előfordulhat az a különleges eset, ami néhány napja egy indianai párral történt: nevezetesen, hogy az ikrek nem csak két különböző napon, de ráadásul különböző évben is születnek!

A legkülönlegesebb újévi babák: Nem csak más napon, de más évben is születtek ezek az ikrek!

Mint a boldog szülők, Dawn Gilliam és Jason Tello a CNN riportjában elmesélték, eredetileg 2020 február közepére várták a kicsiket, de úgy tűnik, az ikrek mindenképpen velük akarták ünnepelni az újévet. Joslyn végül 2019. december 31-én, 23:37-kor jött világra, testvérkéje, Jaxon pedig pontosan 30 perccel később, 2020. január elsején.

- Korábban viccelődtünk is arról, milyen jó lenne, ha a picik nem egy napon születnének meg. Hát most megkaptuk, nem csak a nap különbözik, de az év is, még mindig nem tértünk magunkhoz a döbbenettől - mesélte az édesapa.

A legkülönlegesebb újévi babák: Nem csak más napon, de más évben is születtek ezek az ikrek!

A piciket egyébként jelenleg szondával táplálják, és még egy ideig kórházban kell maradniuk, hogy kellőképpen megerősödjenek.

Forrás, képernyőfotók: CNN

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2020.01.06