Ritkább, mint a lottó ötös: Egy éven belül kétszer is ikreket szült ez az anyuka - Ráadásul mindegyik fiú! Fotók

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ritkább, mint a lottó ötös: Egy éven belül kétszer is ikreket szült ez az anyuka - Ráadásul mindegyik fiú! Fotók Ez az anyuka maga sem gondolta volna, hogy ikrekkel lesz terhes - arra pedig végképp nem számított, hogy egymás után kétszer is ez történik vele, ráadásul egy éven belül! Ikrek? Van rá esély. Két ikerpár egy éven belül? Hát, ennek esélye már vetekszik egy telitalálatos lottóval.

Alexzandria Wolliston maga sem gondolta volna, hogy ikrekkel lesz terhes - arra pedig végképp nem számított, hogy egymás után kétszer is ez történik vele, ráadásul egy éven belül!

Két ikerpár egy éven belül
A floridai édesanya első ikrei, Mark és Malakhi 2019 márciusában születtek meg, majd május környékén kiderült, hogy ismét ikrekkel várandós. Kaylen és Kaleb (szintén két kisfiú) aztán világra is jöttek még ugyanabban az évben, 2019 decemberében.

Állítása szerint a természet kárpótolta ikrekkel a családot: Wolliston ugyanis csak nemrég tudta meg, hogy mindkét nagymamája ikerfiúkkal volt terhes - és mindketten el is vesztették gyermekeiket.

- Szerintem a nagymamáim küldték a piciket hozzám - nyilatkozta a CNN csatornájának.

ikrek

Hirtelen lett ötgyermekes anyuka
Az anyukának egyébként van már egy hároméves kislánya, aki most hirtelen négy kisöccsöt is kapott, és élvezettel segédkezik a kicsik körül. Mint Wolliston mesélte, bár imádja az anyaságot, egyelőre nem terveznek több gyereket.

Az orvosok szerint annak esélye, hogy valaki egy éven belül kétszer is ikreknek adjon életet, kisebb, mint megnyerni a lottó ötöst.

Ez is érdekelhet!
30 perc köztük a különbség, mégsem egy évben jöttek világra ezek az ikrek »


Forrás: CNN
Fotók: Facebook/Alexzandria Wolliston
Kezdőfotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2020.01.13