4 kisgyermek halt meg egy lakástűzben! - Az anyjuk a 14 éves bátyjukra bízta a gyerekeket, míg elment otthonról

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


4 kisgyermek halt meg egy lakástűzben! - Az anyjuk a 14 éves bátyjukra bízta a gyerekeket, míg elment otthonról A 6 éves, 3 éves, 2 éves és 3 hónapos testvéreket az édesanya a 14 éves nagyobb testvérük gondjaira bízta, miközben ő elment otthonról. Négy kisgyermek halt meg szerdán késő este Temesváron egy lakástűzben - közölte a Pressalert.ro helyi portál.

A 6 éves, 3 éves, 2 éves és 3 hónapos testvéreket a 14 éves nagyobb testvérük gondjaira bízta az édesanyjuk, aki nem volt otthon a tragédia bekövetkeztekor.

Kiment a konyhába, akkor keletkezett a tűz a szobában
A portál beszámolója szerint a szobában, ahol a négy kisgyerek tartózkodott, akkor keletkezett a tűz, amikor a 14 éves fiú a konyhába ment, hogy tejet melegítsen a kistestvérének.


Az oltásról készült videó pillanatképe

Gyorsan terjedt a tűz
Amikor visszatért, olyan sűrű füst fogadta, hogy nem tudott bemenni a hálószobába. Ő riasztotta a szomszédokat, akik azonnal hívták a tűzoltóságot. Ekkorra azonban a tűz már kiterjedt a ház tetőzetére is.

A túlélő gyermeket, a hívására hazaérkező édesanyát és két szomszédot is sokkos állapotban szállítottak kórházba.

Az anyát korábban feljelentették, mégsem történt semmi
Az egyik szomszéd a portálnak elmondta: az édesanya gyakran hagyta magukra a gyermekeket, ezért a szomszédok fel is jelentették a rendőrségen. A feljelentésnek azonban nem lett következménye.

Forrás: MTI
Fotó: https://www.youtube.com/watch?v=bLJgH6QMfzY

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2020.01.16