A legcukibb egyetemista: 7 hónapos kisfiával az ölében szigorlatozott egy anyuka az ELTE-n

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A legcukibb egyetemista: 7 hónapos kisfiával az ölében szigorlatozott egy anyuka az ELTE-n Elkísérte anyukáját egy hét hónapos kisbaba az egyetemi vizsgájára - a pici Levente állítólag kitűnőre vizsgázott önfegyelemből. Nem mindennapi látványban volt része annak, aki a napokban vizsgázott az ELTE szombathelyi egyetemén, egy levelező hallgató ugyanis a hét hónapos kisfiát is magával vitte a szigorlati vizsgájára.

Javában tart a vizsgaidőszak az ELTE Savaria Egyetemi Központban, ahol december közepétől január végéig csaknem ezernyolcszáz hallgató ad számot a tudásáról, nappalisok és levelező diákok egyaránt, írják a szombathelyi egyetem Facebook-oldalán, és ebben még semmi meglepő nincs.

Elkísérte az egyetemre az anyukáját
Az azonban - legalábbis Magyarországon - nem megszokott látvány, hogy egy vizsgázó anyukát a kisbabája is elkísérjen a megmérettetésre. Pedig az egyetem által posztolt fotón pontosan ez látható!

A legcukibb egyetemista: 7 hónapos kisfiával az ölében szigorlatozott egy anyuka az ELTE-n

Nem először járt az intézményben
A hét hónapos Levente a bejegyzés szerint már rutinos egyetemista, hiszen nem először kísérte el édesanyját az intézménybe - aki egyébként most éppen a német szigorlatát írta. Mindenesetre a hírek szerint a pici nagyon fegyelmezetten viselkedett: míg anyukája a feladatlapját töltögette, addig ő leginkább a helyiség lámpáit tanulmányozta némán, de odaadó figyelemmel.

Forrás, fotó: Facebook/ELTE Savaria Egyetemi Központ (Kleinhappel Miklós)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2020.01.20