Tilos jelzésnél terelték át a kisgyerekeket egy vasúti átjárón! - A sorompó is le volt eresztve, mégis átmentek

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Tilos jelzésnél terelték át a kisgyerekeket egy vasúti átjárón! - A sorompó is le volt eresztve, mégis átmentek Nagy felháborodást váltott ki az a videó, amin három felnőtt nő kisgyerekeket terel át a vasúti síneken. Évről évre több haláleset is történik olyan vasútátkelőhelyeken, ahol az autósok vagy éppen a gyalogosok figyelmen kívül hagyják a tilos jelzést, és azt hiszik, még átérnek az érkező vonat előtt - de sajnos nem egyszer tévednek. A mostani esetnél szerencsére nem történt tragédia...

A tilos jelzés ellenére mentek át a síneken
Megdöbbentő felvételt rögzített egy térfigyelő kamera néhány napja a csehországi Reporyje településen - a felvételen az látható, amint három felnőtt nő egy csapat kisgyereket terelget át a síneken, miközben a sorompók le vannak eresztve és folyamatosan villog a vörös fény, azt jelezve, hogy szerelvény közeledik.

Tilos jelzésnél terelték át a kisgyerekeket egy vasúti átjárón - Még a sorompó is le volt eresztve, mégis átmentek

Az eset körülményeiről további részletek nem derültek ki, állítólag ezen a helyen mások is gyakran figyelmen kívül hagyják a figyelmeztető jelzéseket. Más források szerint csak el akartak érni egy vonatot, és a kalauz szólt nekik, hogy nyugodtan elindulhatnak a síneken át.



Mindenesetre a Mall.TV oldalán megjelent videóra reagálva a cseh rendőrség vizsgálatot indított.

Forrás: 112press.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2020.02.11