Így készíts szájmaszkot pofonegyszerűen, 1 perc alatt - Az amerikai tisztifőorvos megmutatja

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Így készíts szájmaszkot pofonegyszerűen, 1 perc alatt - Az amerikai tisztifőorvos megmutatja Hogy kell-e maszkot hordani vagy sem, arról még mindig megoszlanak a vélemények. Mindenesetre ha szeretnél maszkot hordani, akkor így készíthetsz a legegyszerűbben. Hogy kell-e maszkot hordani vagy sem, arról még mindig megoszlanak a vélemények. Mindenesetre ha szeretnél maszkot hordani, akkor így készíthetsz a legegyszerűbben.

A patikákban kifogytak a szájmaszkok, a rendőrség éppen a napokban vett őrizetbe két csalót, akik tízmilliókkal károsítottak meg magánszemélyeket, háziorvosokat és gyógyszertárakat úgy, hogy eladásra kínáltak szájmaszkokat, ám a beérkezett összegek után nem postázták azokat. Bár egyre több kerületben és vidéki városban osztanak maszkokat az önkormányzatok, érdemes akár házilag is belevágni az elkészítésébe, csak hogy legyen otthon valami, amit szükség esetén a szád elé tudsz kötni.

Az amerikai tisztifőorvos egy rövid videóban mutatta be, hogyan készíthető pofonegyszerűen, varrás nélkül egy szájmaszk - csak két dolog kell hozzá.



Fontos tudni, ezek a textilmaszkok nem védenek meg a koronavírus ellen, a szakemberek szerint a másik embert véded velük, hogy a saját tüsszentésed, köhögésed ne menjen rá - ugyanakkor, ha mindenkin van maszk, akkor egymást védik az emberek, és talán a vírus is kevésbé terjed. Feltéve, ha mindenki helyesen viseli őket és betartja a maszkviselés szabályait.

Ez is érdekelhet!
Így készíts szájmaszkot házilag: 5 videós ötlet lépésről lépésre - Varrt és varrás nélküli szájmaszkok »


Forrás: Youtube

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2020.04.07