Megszületett a tizenegyedik gyermeke a szegedi Joób házaspárnak! - Így mutatták be a kis újszülöttet a testvéreinek

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Megszületett a tizenegyedik gyermeke a szegedi Joób házaspárnak! - Így mutatták be a kis újszülöttet a testvéreinek A szegedi Joób családról nem egészen másfél évvel ezelőtt írtunk: akkor született meg a házaspár tizedik gyermeke, és ahogy elmondták, nem ő volt az utolsó. És valóban: a napokban megszületett a 11. gyermekük. A szegedi Joób családról nem egészen másfél évvel ezelőtt írtunk: akkor született meg a házaspár tizedik gyermeke, és ahogy elmondták, nem ő volt az utolsó.

Most kiderült, valóban komolyan gondolták: a tízgyermekes család ugyanis alig egy hete egy újabb taggal bővült - az örömhírről a Facebook-oldalukon számoltak be:

"Isten hozott, pici Jordán!
Megszületett tizenegyedik gyermekünk!
Örömmel értesítünk mindenkit, hogy nemrégiben megérkezett tizenegyedik gyermekünk, Joób Jordán Jonatán! Hála Istennek, Anya és a baba is jól vannak (vagyunk :)!"

joob 11

A háromszoros világbajnok kenus Joób Márton és főállású anyaként dolgozó felesége, Dóra mindketten nagycsaládban nőttek fel, így számukra természetes volt, hogy továbbviszik a családi hagyományt.

Bár eleinte 5-6 gyermeket terveztek, de aztán amikor teljesült a "terv", úgy vélték, jöhet még több baba, hiszen úgy vélik, hatalmas áldás és csoda minden egyes gyermek az életükben.

Kisbusszal szállítják őket
Ahogy az apuka korábban a Tényeknek elmesélte, a gyerekek nagyon összetartóak, de azért nem könnyű összeszervezni a programjaikat, no, meg a szállítás sem egyszerű. Ezért is váltották ki feleségével mindketten a buszvezető-jogosítványt, mert ekkora családot csak egy kisbusszal tudnak szállítani.


A család 2020 májusában - ekkor még a kis Jordán Jonatán az anyukája pocakjában volt

A család egyébként 2020. március 3. óta a Facebookon egy blogot is vezet, melyben a mindennapjaikról számolnak be - kiderült, hogyan élték meg a járványhelyzet miatti bezártságot, tanácsokat adnak gyermeknevelésből és arra is lehet tippeket gyűjteni a bejegyzéseikből, hogy az apukák miként tudnak jobban segíteni az otthoni háztartásban.

A picit is ezen a felületen mutatták meg a nagyközönségnek - illetve a nagycsaládnak is, az aranyos videóban látszik, hogy a testvérek mennyire örülnek a legkisebb tesónak.



Ez is érdekelhet!
10 fiú után végre kislánya született a házaspárnak! - Azt mondják, most már tényleg nem szeretnének több gyermeket »


Forrás, fotó: Facebook/Joób Family

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2020.06.11