A szülészet parkolójában, állva szülte meg gyermekét egy kismama - A bejárati kamera pedig mindent rögzített!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A szülészet parkolójában, állva szülte meg gyermekét egy kismama - A bejárati kamera pedig mindent rögzített! Egy kisbaba születése mindig különleges élmény - hát még, ha az a pici nem mindennapi körülmények között születik! Mint ahogy történt az néhány napja, amikor is egy kismama egy parkolóban adott életet gyermekének. Egy kisbaba születése mindig különleges élmény - hát még, ha az a pici nem mindennapi körülmények között születik!

Mint ahogy történt az néhány napja Floridában, amikor is egy kismama - jobb híján - a Margate szülőközpont parkolójában adott életet gyermekének.

A parkolóban született meg a kicsi
Bár Susan Anderson medencés szülésre készült, végül be sem jutott az épületbe, olyan gyorsan követték egymást az események.

A szülészet parkolójában szülte meg gyermekét egy kismama - A bejárati kamera pedig mindent rögzített!

- Már a kocsiban is éreztem, hogy a kislányom eléggé türelmetlen a pocakomban, úgy emlékszem, a férjem oda is telefonált a szülőközpontba, de az nem is rémlik, hogy azt ordítottam neki, nyomnom kell - emlékezett vissza az anyuka.

Végül aztán csak arra volt idejük, hogy leparkoljanak, és a kismama már a tolófájásokkal küzdött - a fogadott bábája szerencsére várta az épületnél, és amint meglátta őket, gyorsan odarohant hozzájuk, hogy még idejében elkaphassa az újszülöttet.

- A női test csodálatos, a babák pedig jönnek, amikor jönniük kell - tette hozzá Joseph, a büszke apuka, aki mindvégig támogatta párját, hozzátéve, azért szerencse, hogy a kicsi már a második gyermekük - ha mindez az első alkalommal történik, akkor valószínűleg nagyon megijedt volna.

Mindent rögzített a kamera
Az elképesztő szülés pillanatait az intézmény bejárati kamerája rögzítette - a felvételen az is látszik, hogy két rendőr odament segíteni, bár láthatóan fogalmuk sem volt, mit kezdjenek a váratlan helyzettel.



A központban dolgozó bábák egyébként azt mondták, örülnek, hogy az egészről videó készült, így az emberek jobban megértik, a szülés mindenféle fura helyzetben megtörténhet - és ők mindenre fel vannak készülve.

Olvasd el ezt is!
Újszülöttet hagytak a babamentő inkubátorban Miskolcon! - Már nevet is kapott a kisfiú a kórház dolgozóitól »


Forrás: nbcmiami.com

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2020.06.26