Balsai Móni anya lett! A 42 éves színésznő ezzel az aranyos fotóval tudatta az örömhírt

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Balsai Móni anya lett! A 42 éves színésznő ezzel az aranyos fotóval tudatta az örömhírt A Válótársak és az Alvilág színésznője egy aranyos Facebook-poszttal tudatta, hogy anya lett - párjával örökbe fogadtak egy kisbabát. Balsai Móni színésznőt a legtöbben a Válótársak című sorozatból ismerhetik, de több színház színpadán is megfordult már. Sőt, a hangja is ismerősen csenghet, hiszen számos szinkronszerepe mellett az Amerika kapitány és Bosszúállók filmekben ő kölcsönözte a hangját Steve Rogers kapitány szerelmének, Peggynek.

Most viszont a színésznő egy új, csodálatos szerepben próbálhatja ki magát a való életben, ugyanis mint egy posztban elárulta, párjával örökbe fogadtak egy kisbabát.

Balsai Móni anya lett! A 42 éves színésznő ezzel az aranyos fotóval tudatta az örömhírt

Az örömhírt a 42 éves színésznő a Facebook-oldalán jelentette be, az aranyos babakezes fotó mellett pusztán hashtegekkel mondta el a lényeget: #anyavagyok #szerelmesvagyok #világonalegboldogabb #beteljesültálom #nyíltörökbefogadás #fészekalapítvány



A Blikk információi szerint a színésznő - aki egyébként nagyon óvja a magánéletét - nem akart titkolózni, és azért osztotta meg a Facebookon a hírt a nyílt örökbefogadásról, hogy elejét vegye a pletykáknak. Bár annyi már kiderült, hogy kisfiút fogadtak örökbe, ugyanakkor egyelőre többet nem szeretne elárulni.

Balsai Móni párja évek óta Ujj Mészáros Károly rendező, közös munkáik közé tartozik a már említett Liza, a rókatündéren kívül az X - A rendszerből törölve thriller, valamint az Alvilág sorozat is. Emellett a színésznő játszott többek között a Valami Amerika 2, a Kincsem, a Tiszta szívvel, a Martfűi rém és a Drakulics elvtárs filmekben is.

Forrás: Blikk, Balsai Móni/Facebook
Kezdőfotó: RTL Klub/Sajtóklub

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2020.07.01