Főoldal > Cikkek > Hírek, érdekességek > Úgy megverték a rajztanárt egy diák rokonai, hogy betört az orra - Mi történt Kompolton? - Szülők Lapja

Úgy megverték a rajztanárt egy diák rokonai, hogy betört az orra - Mi történt Kompolton?

Szülőklapja képMegvertek egy tanárt Kompolton, miután a pedagógus bántalmazott egy diákot. A férfi pedagógust a megpofozott diák rokonai támadták meg és hagyták helyben.

Szerző: Szülők lapja
2020-10-19
Forrás: Szülők lapja
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Megvertek egy tanárt Kompolton, miután a pedagógus állítólag bántalmazott egy diákot - az egriugyek.hu szombaton adott hírt az esetről, azóta pedig egyre csak forrnak az indulatok.

A tanárverés a Heves megyei Kompolt egyik buszmegállójában történt október 16-án, pénteken, a férfi pedagógust a megpofozott diák rokonai támadták meg és hagyták helyben.

A rendőrség is tud a tanárverésről
A lap megkereste a megyei rendőrkapitányságot is az esettel kapcsolatban, ahonnan a következő választ kapták:

"A Füzesabonyi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt folytat eljárás két kompolti lakos ellen, akik a gyanú szerint 2020. október 16-án délután egy kompolti buszmegállóban bántalmaztak egy pedagógust. A férfi az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett."

A pedagógus adott egy pofont a diáknak
A tanárverés előzménye, hogy a pedagógus még pénteken, a tanítási idő alatt pofon ütötte az egyik diákját, mert szemtelenkedett - a fiúnak az arcán is meglátszott az ütés nyoma. A gyerek rokonai ezt követően támadták meg a rajztanárt a buszmegállóban, akinek az orra is betört.

Az RTL Klub híradója egy videofelvételt is közzétett az esetről, a rendőrség szóvivője pedig elmondta, a helyszínen elfogták azt a férfit és nőt, akik a rajztanárt bántalmazták és "eljárást indítottak ellenük közfeladatot ellátó személy elleni bűntett miatt."Arc és név nélkül a bántalmazott gyerek édesanyja is megszólalt, akinek bevallása szerint "elborult az agya", amikor meglátta a fia feldagadt arcát és a szemében a félelmet. Azt is fontolgatják, hogy feljelentést tegyenek a rajztanár ellen.

Az iskolaigazgató közleménye az eset kapcsán
A faluban nagy felháborodást váltott ki az ügy, az emberek egymásnak estek a közösségi oldalakon - az ügyre reagálva az iskolaigazgató az intézmény hivatalos honlapján tette ki közleményét, melyben elítéli a történteket.

"A Kompolt-Nagyúti Általános Iskolában 2020.10.16-án történt eseményekre reagálva kijelentem, hogy mint intézményvezető, mint pedagógus, mint magánember, elítélem az erőszak minden formáját.

Kérek mindenkit, hogy őrizze meg nyugalmát, és ne hozzon elhamarkodott döntéseket. A közösségi médiát ne uszításra, mindinkább a probléma megoldására használják. Az illetékes hatóságok dolgoznak az eset megoldásán.

Bízom benne, hogy megnyugszanak a kedélyek, és mihamarabb visszatér a tanítás a normál kerékvágásba.

Kelt: Kompolt, 2020.10.17.
Kollár Tamás intézményvezető"


Csak őszi szünet után folytatódik a tanítás
Hogy ezzel összefüggésben van-e vagy sem, mindenesetre a legfrissebb Facebook-posztból az derül ki, az intézményben a héten már nem lesz tanítás, arra kérik a szülőket, próbálják megoldani a gyermekük felügyeletét. A gyerekek legközelebb az őszi szünet után, november 2-án mehetnek ismét iskolába.

Forrás: egriugyek.hu, RTL Klub híradó

Címkék: tanárverés, kompolt

hirdetés

VERSEK, MONDÓKÁK BABÁKNAK ÉS KISGYERMEKEKNEK

Tündéri versek és mondókák a baba öltöztetéséhez, fürdetéséhez, játékhoz, altatáshoz
Kattints ide >>

vonal

[x] hirdetés

OLVASD EL EZT IS!

Mitől lesz a gyerek jobb matekból? - Különös összefüggésre világított rá egy kutatás
Mitől lesz a gyerek jobb matekból? - Különös összefüggésre világított rá egy kutatás

Nem az iskola, hanem a szülői hatás játssza a döntő szerepet a gyerek sikeres általános iskolai matematikatanulásában - állapította meg a Sussexi Egyetem friss kutatása.

tovább a cikkre
Meseország mindenkié: Már közel 1200 magyar pszichológus áll ki a mesekönyvgyűjtemény mellett - Pro és kontra vélemények
Meseország mindenkié: Már közel 1200 magyar pszichológus áll ki a mesekönyvgyűjtemény mellett - Pro és kontra vélemények

A Labrisz egyesület szeptember 20-án mutatta be a Meseország mindenkié című mesegyűjteményes könyvet, melyben összesen 17 mese található. Azóta egyre dagad a botrány a mesék körül.

tovább a cikkre
Ezt az élményt ne hagyd ki: Csillaghullás lesz csütörtökön! - Ezért érdemes kémlelni az eget október 8-án éjjel
Ezt az élményt ne hagyd ki: Csillaghullás lesz csütörtökön! - Ezért érdemes kémlelni az eget október 8-án éjjel

Nemcsak augusztusban érdemes hullócsillagokat keresve kémlelni az eget, hanem október elején is, mondja a Meteorológiai Szolgálat. Érkezik ugyanis a Draconidák meteorraj, óránként 10 hullócsillagra is lehet számítani.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

Legnépszerűbb

Recept ajánlatunk

Szőlőlé

Szőlőlé

Gyümölcslevek >>
6 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: 100-150 gramm szőlő

Recept:

A megmosott, leszárított gyümölcsöt szitán áttörjük, vagy kimagozva gyümölcscentrifugával nyerjük ki a levét.


Fontos!
A gyümölcslevet lehetőleg frissen készítve kapja a baba, mert ha sokáig állni hagyjuk, akkor a C-vitamin-tartalma csö(...) tovább a teljes recepthez...


Rovatok

Cikkek témái

Szolgáltatások

Terhesség hétről-hétreBaba fejlődéseGaléria   /   Videótár

Terhesség hétről hétre 

Nyereményjáték   /   Szakértők   /      Webáruház

Horoszkópok
Baba horoszkóp
Szülő horoszkóp
Szerelmi horoszkóp

Keresők
Névkereső babáknak
Receptkereső babáknak
Orvoskereső
Gyermekorvosi ügyeletek
Orvosi szótár
Baba-mama katalógus

rssRSS hírcsatorna

Kalkulátorok
Ezt olvastad már? [x]
Hírek, érdekességek

Fotók: Több mint 7 kilós óriásbébi született! - Még az anyukája is meglepődött, hogy milyen nagy baba

vissza vissza