Kiszökött egy hároméves kislány egy Heves megyei óvodából - Egy forgalmas út mellett sétált, mikor az anyukája rátalált

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Kiszökött egy hároméves kislány egy Heves megyei óvodából - Egy forgalmas út mellett sétált, mikor az anyukája rátalált Kiszökött egy óvodából egy hároméves kislány kedden délelőtt, a Heves megyei Lőrinciben. Feltehetően csak kisétált az óvoda nyitva hagyott kapuján, mikor senki nem figyelt oda rá. Kiszökött egy óvodából egy hároméves kislány kedden délelőtt, a Heves megyei Lőrinciben, számolt be a Tények. Feltehetően csak kisétált az óvoda nyitva hagyott kapuján, mikor senki nem figyelt oda rá.

Amikor az anyukája délben érte ment, azt látta, hogy a kislány több mint száz méterre volt már az intézménytől, és egy forgalmas út mellett sétált.

- A helyi gumisnál találkoztam vele, jött egyedül a járdán sírva-zokogva. Semmiféle akadályba nem ütközött, senki le nem szólította addig - idézte fel a kislány édesanyja.



Csak úgy kisétált
Azt is hozzátette, visszakísérte a lányát az óvodába, hogy megkérdezze, mégis, kivel engedték el a gyereket, és ott kiderült, a nagy tömegben valószínűleg egyszerűen csak kisétált a nyitott kapun.

Az anya elmondása szerint kislánya teljesen össze volt zavarodva és csak órákkal az eset után nyugodott meg otthon.

Minden szülőnek oda kell figyelni
Egy másik szülő szerint sokan, akik a gyermekükért mennek, nem figyelnek oda eléggé az óvodai kapu bezárására - nem elég a kilinccsel behúzni, hanem a gyerekek által nem elérhető magasságban lévő kallantyút is rá kellene zárni.

Lőrincz Csabáné, a Napsugár óvoda igazgatója szerint a szülők figyelmetlenségéből történhetett meg, hogy a kapu nyitva maradt és a kislány ezen át távozott.

Forrás: TV2/Tények
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2020.11.05