Játszótéren vertek össze egy kisgyerekes anyukát Miskolcon, mert a gyerekeik összevesztek

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Játszótéren vertek össze egy kisgyerekes anyukát Miskolcon, mert a gyerekeik összevesztek A gyerekeik összevesztek, ezért a nő rátámadt a kisgyerekes anyukára, a földre lökte és megrugdosta egy miskolci játszótéren. Az ügyészség most emelt vádat. A Miskolci Járási Ügyészség 2021. február 1-jén vádat emelt  egy nő és egy  férfi ellen garázdaság vétsége miatt, közölték az Ügyészség hivatalos honlapján.

A vádirat szerint a férfi és a nő 2020 áprilisának egy délelőttjén, egy miskolci közterületen szóváltásba került a sértett kisgyermekes nővel amiatt, mert a gyermekeik összevesztek a játszótéren.

Ellökte és rugdosta a kisgyerekes anyukát
A nő és a férfi hangosan szidalmazni kezdték a nőt, majd a nő meglökte a kisgyerekes anyukát, amitől ő a földre esett és beütötte a fejét, ezután a nő a hajánál fogva megfogta és ököllel is arcon ütötte. Az anyuka csak nehézségek árán tudott felállni és bár megpróbált elmenekülni, azonban a nő olyan erővel megrúgta, amitől ismételten a földre esett, majd még ott is tovább rugdosta.



A férfi a nagymamára támadt
A nővel lévő férfi végignézte a bántalmazást, közben olyan kijelentést tett, hogy "nő a nő ellen". Amikor az anyuka védelmében megérkezett az édesanyja, felszólította a párost, hogy fejezzék be a lánya elleni támadást. Mivel tartott attól hogy a férfi is megüti a lányát, megpróbálta lefogni az ökölbe szorított kezét, ekkor viszont a férfi ököllel megütötte őt.

A sértettek közül a kisgyermekes anya a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett el, a védelmére kelő anyján is zúzódásos sérülések keletkeztek, azonban nem terjesztettek elő magánindítványt.

Az ügyészség a vádlottak közül a büntetlen előéletű nővel szemben pénzbüntetést, míg a büntetett előéletű férfival szemben elzárás büntetést indítványozott.

Olvasd el ezt is!
Játszótéri konfliktusok: Mikor kell egy szülőnek közbeavatkozni? »


Forrás: Ügyészség
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.02.01