Jerusalema táncos kihívás: Tarol a Magyar Büntetés-végrehajtás videója is! - Mellettük óvónők, tűzoltók is táncra perdültek

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Jerusalema táncos kihívás: Tarol a Magyar Büntetés-végrehajtás videója is! - Mellettük óvónők, tűzoltók is táncra perdültek Egyre több magyar szervezet csatlakozik a nemzetközi Jerusalema táncos kihíváshoz, hogy pár percre elfeledkezhessünk a vírushelyzetről és átadjuk magunkat a zenének és ezzel együtt a reménynek a járványhelyzet alatt. Egyre több magyar szervezet csatlakozik a nemzetközi Jerusalema táncos kihíváshoz, hogy pár percre elfeledkezhessünk a vírushelyzetről és átadjuk magunkat a zenének és ezzel együtt a reménynek a járványhelyzet alatt.

Múlt héten adtunk hírt arról, hogy a Bethesda kórház dolgozói is elkészítették a maguk Jerusalema táncos videóját 2021 húsvétjára, amit azóta már több mint 1 millióan láttak a Youtube-on.

Néhány napja pedig a Büntetés-végrehajtás videóját is feltöltötték az internetre, ebben börtönőrök, orvosok és a büntetés-végrehajtás dolgozói mutatták meg, milyen az, ha táncra perdülnek.



A Debreceni Egyetem Gyakorló Óvodájának videója szintén csak pár napja, április 16-án került fel a Youtube-ra, és már közel 40 ezren látták, ez is bizonyítja, mennyire ki vannak már éhezve az emberek pár percnyi önfeledt táncra és jókedvre.



A pápai Jókai Mór Városi Könyvtár dolgozói a könyvtárosok világnapja - április 14. - alkalmából készítették el a saját verziójukat.



A Pestszentimrei Napvirág Tagóvoda videója pedig még frissebb, április 17-ei keltezésű - érdekesség, hogy a vidám hangulatot fokozandó, az óvodapedagógusok nevetős szmájlikkal applikált pólóban ropják a már jól ismert táncot.



És úgy tűnik, itt a legfrissebb, április 18-as keltezésű Jerusalema challenge videó, melyet a DélBudaVet Állatorvosi rendelő dolgozói készítettek el - mint írják, "a videót a COVID osztályokon dolgozó orvos kollégák, és egészségügyi dolgozók támogatása inspirálta, hogy a nehéz időkben is legyen valami boldogság".



Ennek kapcsán még tovább kutakodtunk, és megtaláltuk a Pilisborosjenő Weindorf Önkéntes Tűzoltó Egyesület Jerusalema-táncát is, ők március 30-án posztolták a Youtube-on. Mint írják, az idén 135 éves szervezet ezzel a videóval szeretné megmutatni, hogy a jelenleg világunkat fenyegető Covid-19 vírus tombolása ellenére állja a sarat, ügyeletet tart, vonul és segít. Emellett nem titkolt céljuk egy kis örömet csalni a emberek életébe.



Április elején az Újbuda Dental is részt vett a Jerusalema tánc kihíváson, mint írják azért, hogy ők és a családjuk is szeretne reményt és mosolyt küldeni a pácienseiknek és mindenkinek.



A Magyar Légimentésért Alapítvány munkatársai még korábban táncra perdültek, 2020. december 31-én a saját Jerusalema-videójukkal kívántak új évet mindenkinek.



Ha már Magyarország, akkor almák - 2020 októberében egy vidám almáskertes verzió is felkerült a Youtube-ra, ami szintén nagyon népszerű lett.



Szintén 2020 októberi az a Jerusalema flashmob, amit a Hősök terén örökítettek meg a napsütésben.



Ha te is kedvet kaptál a Jerusalema tánchoz, akkor nézd meg ezt a tutorial videót, melyben tánctanárok mutatják be a lépéseket.



Forrás: Youtube

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.04.19