Főoldal > Cikkek > Hírek, érdekességek > Jerusalema táncos kihívás: Tarol a Magyar Büntetés-végrehajtás videója is! - Mellettük óvónők, tűzoltók is - Szülők Lapja

Jerusalema táncos kihívás: Tarol a Magyar Büntetés-végrehajtás videója is! - Mellettük óvónők, tűzoltók is táncra perdültek

Szülőklapja képEgyre több magyar szervezet csatlakozik a nemzetközi Jerusalema táncos kihíváshoz, hogy pár percre elfeledkezhessünk a vírushelyzetről és átadjuk magunkat a zenének és ezzel együtt a reménynek a járványhelyzet alatt.

Szerző: Szülők lapja
2021-04-19
Forrás: Szülők lapja
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Egyre több magyar szervezet csatlakozik a nemzetközi Jerusalema táncos kihíváshoz, hogy pár percre elfeledkezhessünk a vírushelyzetről és átadjuk magunkat a zenének és ezzel együtt a reménynek a járványhelyzet alatt.

Múlt héten adtunk hírt arról, hogy a Bethesda kórház dolgozói is elkészítették a maguk Jerusalema táncos videóját 2021 húsvétjára, amit azóta már több mint 1 millióan láttak a Youtube-on.

Néhány napja pedig a Büntetés-végrehajtás videóját is feltöltötték az internetre, ebben börtönőrök, orvosok és a büntetés-végrehajtás dolgozói mutatták meg, milyen az, ha táncra perdülnek.A Debreceni Egyetem Gyakorló Óvodájának videója szintén csak pár napja, április 16-án került fel a Youtube-ra, és már közel 40 ezren látták, ez is bizonyítja, mennyire ki vannak már éhezve az emberek pár percnyi önfeledt táncra és jókedvre.A pápai Jókai Mór Városi Könyvtár dolgozói a könyvtárosok világnapja - április 14. - alkalmából készítették el a saját verziójukat.A Pestszentimrei Napvirág Tagóvoda videója pedig még frissebb, április 17-ei keltezésű - érdekesség, hogy a vidám hangulatot fokozandó, az óvodapedagógusok nevetős szmájlikkal applikált pólóban ropják a már jól ismert táncot.És úgy tűnik, itt a legfrissebb, április 18-as keltezésű Jerusalema challenge videó, melyet a DélBudaVet Állatorvosi rendelő dolgozói készítettek el - mint írják, "a videót a COVID osztályokon dolgozó orvos kollégák, és egészségügyi dolgozók támogatása inspirálta, hogy a nehéz időkben is legyen valami boldogság".Ennek kapcsán még tovább kutakodtunk, és megtaláltuk a Pilisborosjenő Weindorf Önkéntes Tűzoltó Egyesület Jerusalema-táncát is, ők március 30-án posztolták a Youtube-on. Mint írják, az idén 135 éves szervezet ezzel a videóval szeretné megmutatni, hogy a jelenleg világunkat fenyegető Covid-19 vírus tombolása ellenére állja a sarat, ügyeletet tart, vonul és segít. Emellett nem titkolt céljuk egy kis örömet csalni a emberek életébe.Április elején az Újbuda Dental is részt vett a Jerusalema tánc kihíváson, mint írják azért, hogy ők és a családjuk is szeretne reményt és mosolyt küldeni a pácienseiknek és mindenkinek.A Magyar Légimentésért Alapítvány munkatársai még korábban táncra perdültek, 2020. december 31-én a saját Jerusalema-videójukkal kívántak új évet mindenkinek.Ha már Magyarország, akkor almák - 2020 októberében egy vidám almáskertes verzió is felkerült a Youtube-ra, ami szintén nagyon népszerű lett.Szintén 2020 októberi az a Jerusalema flashmob, amit a Hősök terén örökítettek meg a napsütésben.Ha te is kedvet kaptál a Jerusalema tánchoz, akkor nézd meg ezt a tutorial videót, melyben tánctanárok mutatják be a lépéseket.Forrás: Youtube

Címkék: jerusalema, jerusalema táncos kihívás, magyar büntetés végrehajtás

hirdetés

VERSEK, MONDÓKÁK BABÁKNAK ÉS KISGYERMEKEKNEK

Tündéri versek és mondókák a baba öltöztetéséhez, fürdetéséhez, játékhoz, altatáshoz
Kattints ide >>

vonal

[x] hirdetés

OLVASD EL EZT IS!

Jó hír az SMA-s gyermeket nevelő szülőknek: Ezentúl állami támogatással is elérhető a Zolgensma kezelés - Kásler Miklós bejelentése
Jó hír az SMA-s gyermeket nevelő szülőknek: Ezentúl állami támogatással is elérhető a Zolgensma kezelés - Kásler Miklós bejelentése

Újabb jó hír az SMA-s gyermeket nevelő szülőknek, állami támogatással is elérhető 2021 áprilisától a Zolgensma nevű génterápiás kezelés - mindezt Kásler Miklós jelentette be.

tovább a cikkre
Jerusalema táncos kihívás: Így táncolnak a reményért a Bethesda gyermekkórház orvosai és nővérei
Jerusalema táncos kihívás: Így táncolnak a reményért a Bethesda gyermekkórház orvosai és nővérei

A Jerusalema táncos kihívás 2020 februárjában indult, azóta rengetegen elkészítették már a maguk verzióját - most a Bethesda gyermekkórház csapata próbál egy kis reményt önteni mindenkibe.

tovább a cikkre
Digitális oktatás: Sok a lemaradás, a gyerekek többsége alig tanul az iskolák bezárása idején, mondja egy tanulmány
Digitális oktatás: Sok a lemaradás, a gyerekek többsége alig tanul az iskolák bezárása idején, mondja egy tanulmány

Súlyos tanulási hiányosságokhoz vezettek tavaly a koronavírus-járvány miatti iskolabezárások, az alsó tagozatos diákok jóformán semmilyen haladást nem értek el az az otthoni tanulással.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

Legnépszerűbb

Videók

Recept ajánlatunk

Alma burgonyával

Alma burgonyával

Főzelékek >>
6 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: 1 db alma 10 dkg burgonya

Recept:

A megmosott, meghámozott almát felszeleteljük és vízben félpuhára főzzük. Hozzáadjuk a felaprózott burgonyát és együtt puhára főzzük.
Az almát főzés nélkül, nyersen is a burgonyához keverhetjük!

DIETETIKUS VÉLEMÉNYE:<(...) tovább a teljes recepthez...


Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

Legfrissebb szakértői válasz

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Jogviták megoldásai - Bírósági perek kiváltása (családjog-betegjog-ingatlan és kártérítések vitái)

tovább a szakértőhöz >>

Igazságügyi mediátor felkérése egyszerű szabályok mentén!

Nagyön örülök, hogy a párkapcsolata válságában legalább személyem kiválasztásában egyet tudnak érteni! Ez jó hír Önöknek!

Bejelentkezésre a névjegyemen látható telefonon 06-305-992-842 van mód napközben!


Reálmediátor tevékenység (RM) a Felek közötti vita bírósági per kiváltásával történő megoldása! Sokezer ügyféltalálkozó nyomán dolgoztuk ki.Eredménye a válások körüli egyezségek.

Nem szívesen írok árakat, de a tájékoztatás és kérdése fontos nekem!


Mediáció esetében óvakodni érdemes az alacsony munkadíjtól a hírdetésekben - mert az bizonytalanságról, rutintalanságról, részképzettségről árulkodik.


Egy válás mediációja, a bírósági vagyonmegosztás kiváltása munkaigényes és felkészültséget igénylő igazságügyi mediátori feladat!


Tudom pontosabbra gondolt ezért jelzem, hogy egy reálmediátori találkozó és feldolgozó alkalom általában 75.000Ft-90.000Ft közé esik.
Időben ez 3-4 órát jelent a szükséges írásos nyilatkozatokkal, külön rövid kaukusz ülésekkel.


Vesse össze a vagyonmegosztási perek akár több millió forintos több évre terjedő költségével a láthatja a bírósági per kiváltása reálmediátorral olcsóbb, időtakarékosabb!

Ezt olvastad már? [x]
Hírek, érdekességek

Egy 10 éves magyar kisfiú lefutotta a szarajevói maratont a kánikulai hőségben - "Kétszáz százalékosan elfáradtam"

vissza vissza