Főoldal > Cikkek > Hírek, érdekességek > Rákgyógyítás: Áttörést hozhat egy 17 éves pannonhalmi gimnazista felfedezése - Szülők Lapja

Rákgyógyítás: Áttörést hozhat egy 17 éves pannonhalmi gimnazista felfedezése

Szülőklapja képEgy 17 éves magyar gimnazista szerint leállítható a rákos áttétek kialakulása - a módszer elméletben már működik, de a gyakorlati alátámasztása még várat magára.

Szerző: Szülők lapja
2021-04-27
Forrás: Szülők lapja
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Egy 17 éves pannonhalmi gimnazista szerint leállítható a rákos áttétek kialakulása - a módszer elméletben már működik, de a gyakorlati alátámasztása még várat magára.

Seitz Erik még 2020 januárjában került kapcsolatba a rákkutatással, amikor beválogatták a Nemzetközi Kémiai Torna magyar delegációjába, ezután lett lehetősége csatlakozni a Semmelweis nemzetközi kutatócsoportjához, azóta ideje nagy részét, akár napi 4-5 órát is a számítógép előtt tölti és a kutatásával foglalkozik, lazításképpen pedig sportol vagy zenél.

Rákgyógyítás: Áttörést hozhat egy 17 éves pannonhalmi gimnazista felfedezése

Mint elmondta, a rákos áttétek kialakulását akarják megelőzni, ami azt jelenti, hogy az emberi testen belül egyik szövetből a másikba átterjedjen egy ráktípus.

- Egy új fehérjét találtam, amely lehetséges gyógyszercélpont. De fontos megjegyezni, hogy ez csak számítógép-alapú adat, úgyhogy a gyakorlatban még alátámasztásra szorul - árulta el az RTL Klub Híradójának.
 
Édesanyja szerint mindig is céltudatos fiú volt, már 3 éves korától orvosnak készült, és "olyan esetekkel akart foglalkozni, amikkel mások nem".

Erik felfedezését hamarosan egy biotechnológiai vállalat is megvizsgálja, laboratóriumi tesztelések azonban még évekig elhúzódhatnak.

Forrás, kezdőfotó: RTL Klub Híradó

Címkék: rákkutatás, rákgyógyítás, magyar gimnazista

hirdetés

0-9 éves gyerekek fejlesztése

Mikor mit játssz a gyermekeddel? 
Hogyan tudod játékosan fejleszteni? Olvasd el itt >>

 

vonal

[x] hirdetés

hirdetés

VERSEK, MONDÓKÁK BABÁKNAK ÉS KISGYERMEKEKNEK

Tündéri versek és mondókák a baba öltöztetéséhez, fürdetéséhez, játékhoz, altatáshoz
Kattints ide >>

vonal

[x] hirdetés

OLVASD EL EZT IS!

Covid elleni védőoltás: Gyerekeknek is adható vakcinát kezdtek el embereken tesztelni Kínában
Covid elleni védőoltás: Gyerekeknek is adható vakcinát kezdtek el embereken tesztelni Kínában

Gyermekeknek is adható koronavírus elleni oltóanyagot kezdtek el embereken tesztelni a közép-kínai Honan tartományban. Közben már a Moderna, illetve a Pfizer-BioNtech is kísérletezik a 12 év alattiakon.

tovább a cikkre
Jönnek a Hambulanciák! - Így lett egy rosszindulatú feljelentésből országos összefogás a mentőkért
Jönnek a Hambulanciák! - Így lett egy rosszindulatú feljelentésből országos összefogás a mentőkért

Az Országos Mentőszolgálat úgy döntött: országos Hambulancia adatbázist készít a szolgálatban lévő mentőket támogató vendéglátóhelyekről, miután országszerte egyre többen fejezik ki támogatásukat a mentődolgozók felé.

tovább a cikkre
Jerusalema táncos kihívás: Tarol a Magyar Büntetés-végrehajtás videója is! - Mellettük óvónők, tűzoltók is táncra perdültek
Jerusalema táncos kihívás: Tarol a Magyar Büntetés-végrehajtás videója is! - Mellettük óvónők, tűzoltók is táncra perdültek

Egyre több magyar szervezet csatlakozik a nemzetközi Jerusalema táncos kihíváshoz, hogy pár percre elfeledkezhessünk a vírushelyzetről és átadjuk magunkat a zenének és ezzel együtt a reménynek a járványhelyzet alatt.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

Legnépszerűbb

Videók

Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

Legfrissebb szakértői válasz

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Jogviták megoldásai - Bírósági perek kiváltása (családjog-betegjog-ingatlan és kártérítések vitái)

tovább a szakértőhöz >>

Igazságügyi mediátor felkérése egyszerű szabályok mentén!

Nagyön örülök, hogy a párkapcsolata válságában legalább személyem kiválasztásában egyet tudnak érteni! Ez jó hír Önöknek!

Bejelentkezésre a névjegyemen látható telefonon 06-305-992-842 van mód napközben!


Reálmediátor tevékenység (RM) a Felek közötti vita bírósági per kiváltásával történő megoldása! Sokezer ügyféltalálkozó nyomán dolgoztuk ki.Eredménye a válások körüli egyezségek.

Nem szívesen írok árakat, de a tájékoztatás és kérdése fontos nekem!


Mediáció esetében óvakodni érdemes az alacsony munkadíjtól a hírdetésekben - mert az bizonytalanságról, rutintalanságról, részképzettségről árulkodik.


Egy válás mediációja, a bírósági vagyonmegosztás kiváltása munkaigényes és felkészültséget igénylő igazságügyi mediátori feladat!


Tudom pontosabbra gondolt ezért jelzem, hogy egy reálmediátori találkozó és feldolgozó alkalom általában 75.000Ft-90.000Ft közé esik.
Időben ez 3-4 órát jelent a szükséges írásos nyilatkozatokkal, külön rövid kaukusz ülésekkel.


Vesse össze a vagyonmegosztási perek akár több millió forintos több évre terjedő költségével a láthatja a bírósági per kiváltása reálmediátorral olcsóbb, időtakarékosabb!

Ezt olvastad már? [x]
Hírek, érdekességek

Családtámogatási Kalkulátor: Keress rá, milyen támogatásokra vagy jogosult! - Csok, Babaváró, Szja-visszatérítés, Otthonfelújítási támogatás

vissza vissza