50 évesen anya lett Naomi Campbell - Ezzel a fotóval tudatta az örömhírt

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


50 évesen anya lett Naomi Campbell - Ezzel a fotóval tudatta az örömhírt A szupermodell az Instagram oldalán jelentette be az örömhírt, bár sokat nem árult el a kicsiről, vagy arról, hogy milyen módon vált valóra az álma. A szupermodell az Instagram oldalán jelentette be az örömhírt, bár sokat nem árult el a kicsiről, vagy arról, hogy milyen módon vált valóra az álma.

Naomi Campbell egyike az ikonikus, kilencvenes évekbeli szupermodelleknek - ám míg Claudia Schiffer, Linda Evangelista vagy Cindy Crawford már régóta élvezik az anyaság örömeit, addig ez Naominél még váratott magára.

Pár napja jelentette be az örömhírt
Egészen mostanáig, a május 22-én az 51. születésnapját ünneplő sztár ugyanis a napokban egy kedves fotóval tudatta az Instagram oldalán, megérkezett az életébe a csoda, egy gyönyörű kislány személyében, aki őt választotta anyukájának.

50 évesen anya lett Naomi Campbell - Ezzel a fotóval tudatta az örömhírt

A képen nem sok látszik, csak a modell keze, illetve egy kislány apró lábai, mellette pedig Naomi Campbell szívmelengető szavai:

"Annyira megtisztelő, hogy ez a csodás lélek az életem része lett, nem is tudom szavakkal leírni azt a köteléket, mely most már ehhez az angyali kis teremtményhez köt örökre. Nincs ennél nagyobb szeretet a világon."

A szupermodell sosem beszélt arról, hogy babát várna, így elképzelhető, hogy vagy örökbefogadta a picit, vagy béranyával született gyermeke. Már egy ideje foglalkoztatta az anyaság gondolata, még 2017-ben azt nyilatkozta az Evening Standardnak, hogy nagyon sokat gondol a gyerekvállalásra, de szerencsére a tudomány már annyira fejlett, hogy bármikor anyává válhat, amikor csak akar.

Forrás, fotók: Instagram/Naomi, Vogue

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.05.21